Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
richtext1104

Aktuelle Arrangementer

NDCC's arrangementer har aktuelle temaer indenfor norsk og dansk erhvervs- og kulturliv. Networking er en vigtig del af vores arrangementer. Sommerfest og julefrokost har en mer social profil men altid med en kulturel ramme

Her er en oversigt over kommende arrangementer. Listen opdateres løbende, når nye arrangementer kommer på plads.

eventsoverview1098
eventsoverview1098

Fondet for dansk-norsk Samarbejde inviterer: Foredrag om AI og ChatGPT i undervisningen

På et splitsekund kan ChatGPT skrive en opgave eller et projekt. Det har måske skabt rådvildhed på lærerværelserne, men der er store potentialer at hente i vores nordiske dannelsestradition, så vi kan gentænke skolen og forberede elever og studerende til en verden med kunstig intelligens. Det mener Birgitte Vedersø, formand for Ekspertgruppen om ChatGPT og andre digitale hjælpemidler, og Tine Wirenfeldt Jensen, Ph.d. i læring og uddannelse,

Dato:
29. maj 2024 kl. 16:00 - 18:00
Sted:
Gefion Gymnasium, Læreværelset, Øster Voldgade 10, 1350 København

NETVÆRKSMØDE & RUNDVISNING - PORT OF AALBORG

Port of Aalborg og Norsk Dansk Handelskammer (NDCC) inviterer til et spændende virksomhedsbesøg og netværk. Vi mødes til en uformel frokost hvor NDCC’s bestyrelsesrepræsentant, Tomas Arnesen, vil give en briefing omkring dets aktiviteter. Herefter vil vi begive os på en guided rundtur i bus på havneområdet, hvor Senior Commercial Manager - Rasmus Munk Kolind vil være vor guide. Efterfølgende samles vi omkring et inspirerende indlæg af Administrerende Direktør - Kristian Thulesen Dahl, hvor der efterfølgende vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Dato:
11. juni 2024 kl. 12:30 - 15:45
Sted:
Port of Aalborg - Langerak 15, 9220 Aalborg Øst

SÆT KRYDS: SOMMER NETVÆRKS ARRANGEMENT 2024

Sæt allerede kryds i kalenderen nu og vær sikker på at deltage i årets hyggelige sæsonafslutning i godt NDCC selskab. Detaljer følger.

Dato:
19. juni 2024 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
GOBOAT

SÆT KRYDS: Drivkraft Danmark - "Udviklingstendenser i energi- og transportsektoren

Drivkraft Danmark har indvilget i at holde en spændende briefing omkring udviklingstendenser i energi- og transportsektoren. Dette vil inkluderer information om energiøer samt PtX og CCUS teknologier. Sæt allerede kryds i kalenderen nu. Nærmere information følger og der vil blive udsendt invitation til alle NDCC medlemmer senere på året. Bemærk, at DFDS lægger hus til denne event.

Dato:
08. oktober 2024 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DFDS House, Marmorvej 18, 2100 København Ø

SÆT KRYDS: 2024 Juleafslutningsnetværk på Villa Copenhagen

Vi skal atter mødes i stemningsfyldte omgivelser og på hyggeligste vis "gå ombord" i julen og ønske hinanden en glædelig jul og takke for året der er gået.

Dato:
26. november 2024 kl. 17:30 - 21:00
Sted:
T37 - Villa Copenhagen