Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
eventsoverview1098

NETVÆRKSMØDE & RUNDVISNING - PORT OF AALBORG

Port of Aalborg og Norsk Dansk Handelskammer (NDCC) inviterer til et spændende virksomhedsbesøg og netværk. Vi mødes til en uformel frokost hvor NDCC’s bestyrelsesrepræsentant, Tomas Arnesen, vil give en briefing omkring dets aktiviteter. Herefter vil vi begive os på en guided rundtur i bus på havneområdet, hvor Senior Commercial Manager - Rasmus Munk Kolind vil være vor guide. Efterfølgende samles vi omkring et inspirerende indlæg af Administrerende Direktør - Kristian Thulesen Dahl, hvor der efterfølgende vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Dato:
11. juni 2024 kl. 12:30 - 15:45
Sted:
Port of Aalborg - Langerak 15, 9220 Aalborg Øst

Program:
  • 12.30. Start på Langerak 15, 9220 Aalborg Øst
  • 12.30-13.30 NDCC informerer, netværk og sandwich
  • 13.30-14.30 rundtur i bus på Aalborg havn ved Senior Commercial Manager - Rasmus Munk Kolind 
  • 14.30-15.45 Indlæg om Aalborg Havn ved Adm. Direktør - Kristian Thulesen Dahl
Kort om Port of Aalborg: 
Aalborg Havn A/S er et aktieselskab 100% ejet af Aalborg Kommune. Koncernen beskæftiger 100 højt kvalificerede medarbejdere og består af syv selvstændige datterselskaber med hver sin funktion.
På Aalborg Havn er der fokus på at gøre det attraktivt for virksomheder at placere sig i Aalborg ved at skabe fremtidens grønne erhvervspark og logistikhub, og dermed hjælpe virksomheder med at udvikle sig fra godt til stort. Yderligere info: www.portofaalborg.com 
Arrangementet er gratis for alle medlemmer og erhvervsmedlemmer kan deltage med tre personer. Tilmelding senest den 1. juni på e-mail: anne-liv.eriksen@ndcc.dk  For yderligere info: www.ndcc.dk
  • BEMÆRK: af sikkerhedsmæssige årsager vil det IKKE vil være muligt at tilmelde sig eller deltage i eventen/rundvisningen efter deadline.