Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
eventsoverview1098

SÆT KRYDS i kalenderen: 2023 Generalforsamling

Det er blevet tid til at indkalde til den årlige NDCC generalforsamling, som vil finde sted: Tirsdag den 28. marts 17.00 – 21.00 Generalforsamlingen afholdes atter i DFDS House, som ligger i behagelig gåafstand fra Nordhavn Station. For dem som kommer i bil, er der EasyPark parkering i kælderen mellem DFDS House og FN bygningen: Marmorvej 18, 2100 København Ø.

Dato:
28. marts 2023 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DFDS House, Marmorvej 18, 2100 København Ø

Som traditionen foreskriver, har vi lagt et inspirerende indlæg i programmet i forlængelse af den formelle og lovformlige generalforsamling.
Denne gang er der fokus på et spændende emne, nemlig KAFFE.

Kaffe er én af verdens vigtigste handels- og forbrugsvarer og der er knyttet mange myter og præferencer omkring netop dyrkning, produktion og indtagelsen af kaffe. Klimaforandringer, kultur og traditioner er også knyttet til netop kaffe og selvom vi ikke kommer hele vejen rundt om dette spændende emne, er vi sikre på, at vort medlem, COFFEE INNOVATION A/S har masser af spændende informationer at dele.
Da der sikkert vil være en del spørgelyst til dette emne, har vi lagt foredraget v. Thomas Didrik, ind i forlængelse af Generalforsamlingen inden vi alle går ombord i lidt godt til ganen.

AGENDA og REGNSKAB er udsendt særskilt til alle fuldt betalende medlemmer.

Medlemmer, som ønsker forslag optaget på dagsordenen, skal skriftligt underrette bestyrelsen herom senest 10 (ti) dage før generalforsamlingen. Ved behandling af NDCCs sager har hvert medlem én stemme, forudsat at kontingent er betalt.
Tilmelding: info@ndcc.dk senest 20. marts 2023.

Vi glæder os til at se jer igen og til en god generalforsamling.