Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
eventsoverview1098
richtext1104

NORSK-DANSK KULTUR

Hvem funderer ikke over samspillet mellem norsk og dansk kultur.

Både på det personlige og på det professionelle plan.

Er vi så forskellige eller er vi rent faktisk ganske ens på langt de fleste områder. Spørgsmålet dukker jævnligt op og i visse erhvervsmiljøer, sætter man ligefrem pris på, at sikre respekt for både diversiteten og ensartetheden via erkendelse af, at symbiosen af norsk, dansk kultur er ganske interessant og af stor værdi for innovation og effektivitet mens glæde og faglig stolthed bevares.

Uanset hvordan man anskuer det, er det dog en gammel sandhed, at danskere og nordmænd i fælleskab fremstår, som både effektive, dynamiske og højst troværdige når vi bliver anskuet med andre nationaliteters øjne. Vi er i sandelighed et tæt broderfolk og burde faktisk fokusere meget mere på alle de mange centrale og essentielle områder hvor vi er ens og så iøvrigt glæde os over de områder, hvor vi kan berige hinanden med den diversitet, som naturligvis altid vil gøre sig gældende.

Vi vil løbende behandle dette område, så vi konstant kan minde hinanden om, hvorfor det giver ganske god mening at danne fælles front mod den store verden og nyde godt af en tilgang til mange forhold med udgangspunkt i de samme kulturelle værdier. 

I NDCC hylder vi dette område hvor alle vore medlemmer i dagligdagen er repræsentanter for den positive dynamik, som er resultatet af dette unikke nordiske sammenhold.

 

Kim Frost Fuglsang / Formand

 

 

NDCC Logo