Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
eventsoverview1098

Amager Bakke efterfulgt af middag på Spiseloppen på Christiania

Så kom sommeren endelig og det er blevet tid til at melde sig til vores årlige sommer-sammenkomst. I år gennemfører vi et kombineret fagligt og social event, så vi både kan blive lidt klogere og samtidig ønske hinanden en god sommer i hyggelige og lidt anderledes omgivelser.

Dato:
20. juni 2023 kl. 17:00 - 21:30
Sted:
Amager Bakke efterfulgt af middag på Spiseloppen, Christiania

Dette års sommer event starter på Amager Bakke med guidede rundvisninger og slutter af på den nærliggende Fristad Christiania, hvor vi vil indtage et dejligt måltid i restaurant Spiseloppen.

Program:

16:45 Vi mødes i receptionen på Amager Bakke, hvor vores guide vil hente os.

17:00 Vores guide vil herefter give os en spændende rundvisning på Amager Bakke, som næsten kan betegnes som Københavns svar på Holmenkollen.


17:45 Efter vore rundvisninger vil vi, alt efter hvad man har lyst til, køre eller spadsere til SPISELOPPEN på Christiania og indsnuse den eksotiske stemning undervejs.

For dem der er i bil, henvises/anbefales parkering i enten Strandgade eller Knippelsbrogade


18:30 Nu er vi blevet godt sultne og tørstige og er klar til at kaste os over den dejlige menu i Spiseloppen. Mon ikke også vi finder nogle passende drikke til måltidet. Og så er det blevet tid til at socialisere.


21:30 Slutter den officielle del af programmet.

For dem, som måtte ønske det, er man naturligvis velkommen til at blive og hygge videre for egen regning. Evt. kan man spadsere en tur i de omkringliggende gader hvor der altid venter en anderledes eksotisk atmosfære på Christiania. l kunne vælge imellem

Deltagergebyr for private medlemmer vil være DKK 100,-

Erhvervsmedlemmer deltager gratis. For at sikre, at så mange som muligt får mulighed for at deltage, vil private medlemmer i første omgang ikke kunne tage gæster med.
Vi sætter naturligvis gerne på venteliste, dersom der skulle være ledige pladser efter deadline.

Bindende tilmelding: Senest den 6. juni på e-mail: anne-liv@eriksen-privat.dk

Forud for den 20. juni, udsender vi aftenens menu, så alle tilmeldte kan vælge præcis den ret, som man foretrækker.