Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
richtext1104

en hilsen FRA BESTYRELSEN

 ____________________________

NDCCs bestyrelse arbejder på frivillig basis for at arrangere aktiviteter for medlemmerne, og at sikre en forsvarlig drift af foreningen. 

Med udgangspunkt i en forkærlighed og interesse for det unikke forhold mellem Norsk og Dansk kultur, både i klassisk forstand, men også i særdeleshed indenfor erhvervslivet, driver en engageret bestyrelse NDCC med stor og vigtig opbakning fra dets medlemmer.

Temaer og netværksevents planlægges og eksekveres udfra medlemmernes præferancer, ønsker og faglig relevans. I et tæt samarbejde med den Norske Ambassade gennemføres en række netværksaktiviteter, ofte hos medlemsvirksomhederne og ofte med aktuel relevans for den virkelighed, som vi befinder os i.

En hvis grad af samarbejde med andre Handelskamre og inernationale forretningsnetværk, skaber merværdi og netværksmuligheder for medlemmerne.

Nedenfor fremgår eksempler på netværksaktiviteter, som handelskammeret har gennemført med succes.

richtext1104

EN VELOVERSTÅET 2024 GENERALFORSAMLING

Så blev 2024 formelt sat i gang efter en veloverstået generalforsamling med fint fremmøde i DFDS House. Nye medlemmer netværkede ivrigt og den gode NDCC netværksånd lever i bedste velgående.

2024 vil byde på fortsat hvervning af nye medlemmer  og det har været en fornøjelse at tilføje nye medlemmer fra både ind og udland med en fælles interesse i Norsk Danske erhvervsforhold.

Netværksprogrammet for 2024/2025  er i spændende udvikling og der vil være temaer og emner som har bred relevans samt tjener som nyttig opdatering i aktuelle erhversrelaterede temaer.

Bestyrelsen er, som andetstedsnævnt, blevet konstitueret og bredere end hidtil så der nu er flere hænder og hjerner, som kan bidrage med vor fortsatte udvikling af nye ideer med masser af god energi.

Tak for et godt 2023. Tak til den Norske ambassade og Ambassadøren  personligt for flot opbakning. Tak for trofast medlemsstøtte og selvfølgeligt skal der fra Formanden, lyde en ekstra stor tak til bestyrelsen for deres indsats både før og i fremtiden.

Alle medlemmer ønskes et godt forår - og så ses vi lige om lidt til det første netværksarrangement. 

 

Med venlig hilsen

Kim Frost Fuglsang / Formand 

richtext1104

NYTÅRSHILSEN 2021

 

SÅ BLEV DET 2021

Endelig, vil mange sige – idet vi kun kan konstatere at 2020 var året som forsvandt.

Det var også året, hvor vi kun havde lejlighed til at mødes ”face-to-face” to gange.


Først til den traditionsrige nytårskur, inden verden gik af lave, og igen i en relativt normaliseret sommerperiode, hvor vi fik drukket lidt hvidvin på de københavnske kanaler. Og så kunne det altså ikke blive til mere – noget vi i bestyrelsen er meget kede af.

Ikke desto mindre har vi set en fantastisk loyalitet blandt vore medlemmer, og vi kan med stor taknemlighed notere os, at vi har ganske nøjagtigt ligeså mange medlemmer ved indgangen til det nye år som ved indgangen til det forgangne.

Det giver os mod på at tænke fremover og til at løfte blikket. På baggrund af den medlemsundersøgelse, vi foretog i efteråret og i forlængelse af, at lukningen af  Innovasjon Norges kontor i København ved årsskiftet åbner muligheder for et endnu tættere samarbejde med ambassaden og en række andre muligheder, har vi sat os for at bruge den ufrivillige ”pause” til at gøre NDCC endnu stærkere og endnu mere attraktiv for vore medlemmer. Men det vil vi meget gerne have lov til at fortælle mere om når vi inviterer til generalforsamling den 14. april. Om det nu bliver bagved skærmen eller ude i den virkelige verden, må tiden vise, men sæt kryds i kalenderen allerede nu...!

Vi kan også fortælle, at vores ambassadør, Aud Kolberg fra august 2021 overtager posten som ambassadør i Stockholm, og samtidig vil det glæde os at kunne ønske hendes efterfølger, Katja Christina Nordgaard velkommen til København.

Og indtil vi således mødes, så vil vi herfra ønske jer alle et forrygende 2021 ! På vegne af

Kim H, Kirsten, Kim F, Jeppe, Dagny, Mathilde,
Anne-Liv og Kari Anne, 

Steinar

richtext1104

Sommerhilsen 2020

Kære NDCC’er

Den danske sommer viser sig i øjeblikket fra sin bedste side, og vi håber virkelig at det fortsætter, eftersom flere end nogensinde kommer til at tilbringe den her hjemme. Men, uanset hvor den skal nydes, så er den vel fortjent efter et forår som for de fleste af os har været en prøvelse. Et forår, hvor vi heller ikke har haft de samme muligheder som vi plejer til at mødes fysisk og til at pleje vores netværk. Som alle andre foreninger, har vi også i NDCC været nødt til at aflyse både den fysiske generalforsamling, den planlagte ledelseskonference med fokus på innovation og den planlagte sommerfest – hvilket vi naturligvis er kede af. Men fortvivl ikke.... Sommerfesten afholdes – bare i den anden ende (se her), og efteråret vil i øvrigt byde på flere spændende arrangementer.

Der arbejdes i øjeblikket på et arrangement som vil kaste lys over hvad de store forandringer vi i øjeblikket oplever; fra klimaforandringer of virusudbrud til politiske vinde ude i verden, betyder for hver enkelt af os, for vore virksomheder og for samfundet rundt os. Derudover arbejdes der med et portrætarrangement som vi regner med vil trække fulde huse – og så skal vi naturligvis mødes inden det går hen og bliver jul, og som altid til et program i den lettere ende efterfulgt af noget godt til ganen. Og – endelig vil der blive rigeligt med tid til at dyrke netværket.

Som I sikkert har bemærket allerede, så sendte vi for en måneds tid siden ud årets opkrævning på kontingent, men på et lavere beløb end vi plejer – netop fordi vi ikke har haft mulighed for at levere det vi så gerne ville i første halvår. Vi håber, at I kvitterer med at betale kontingentet og med at bakke op om aktiviteterne i andet halvår. Vi glæder os i hvert fald til at se jer – første gang den 25. august, hvor vi indtager Københavns kanaler...

Så genstår det bare at ønske dig og dine en forrygende sommer! 

 

Med venlig hilsen NDCC’s bestyrelse

 

richtext1104

Hilsen fra betyrelsesformanden, efter generalforsamlingen 2020

Kære medlem,

NDCC har også været stærkt berørt af COVID19, hvilket betyder, at vi indtil videre i år ikke har kunnet levere den aktivitet, vi havde planlagt og som du forhåbentligvis havde set frem til.

Årets generalforsamling blev afholdt digitalt. Fra bestyrelsens side vil vi gerne sige 1000 tak for, at så mange af jer tog jer tid til at deltage; 31 stemmeberettigede medlemmer deltog. I samme ombæring kan vi nævne, at alle de fremlagte forslag, den fremlagte årsberetning og regnskabet for 2019 blev godkendt enstemmigt. Ligeledes blev Dagny Nome, som det seneste år har været suppleant til bestyrelsen indvalgt som bestyrelsesmedlem efter Siri Zachariassen, mens Mathilde Byskov blev indvalgt som ny suppleant.

Bestyrelsen glæder sig usigeligt meget til, at vi atter kan samles. I takt med, at samfundet langsomt ”åbnes” for forskellige former for sociale events.

Vi håber, at I alle er kommet eller kommer ud af krisen med skindet på næsen – og måske endog styrket – og, ikke mindst, at vi får glæden af at se og tale med så mange af jer som muligt på den anden side af sommeren. Indtil da vil vi blot ønske jer alt godt!

Med varme hilsener på vegne af hele NDCC’s bestyrelse

Steinar Valade-Amland
Formand

Fra et meget corona-tilpasset møde for den nye bestyrelse efter generalforsamlingen: Jeppe Brogaard Clausen, Mathilde Byskov, Kim Frost Fuglsang, Kim Heiberg (på videolink), Kari Anne Riise (på videolink), Anne-Liv Eriksen, Kirsten Stochflet Jensen og Dagny Nome. Formand Steinar Valade-Amland er fotograf, og derfor ikke med på billedet.