Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
eventsoverview1098

NDCC MEDLEMMER INVITERES: Julekomsammen

”Nu er det atter jul igen, det lader sig ikke skjule”… Ja, man skulle næsten tro at det var løgn, men efter et år, som på alle måder har været anderledes, er det blevet tid til at samles og ønske hinanden en glædelig og fredelig jul…for julen skal de ikke tage fra os.

Dato:
01. december 2021 kl. 16:30 - 20:30
Sted:
Tivoli

I år har vi besluttet os at samles i ét af Danmarks mest julede steder, nemlig Tivoli.

Det finder sted: ONSDAG den 1. december kl 16:30 - ca 20:30

Vi mødes ude foran Tivolis hovedindgang, hvor vi i samlet flok vil gå til Restaurant Påfuglen og kl 17:00 starte vor aften med at indtage en hyggelig 2 retters julemenu.

Efterfølgende vil vi begive os ud på en times spændende rundvisning i Tivoli med vor egen guide. (Alle får udleveret et headset, så vi ikke går glip af guidens fortællinger under rundvisningen).

Udover den guidede rundvisning i Tivoli og entre til Tivoli, vil NDCC være vært for middagen inklusive 2 genstande per deltager (øl, vand eller glas vin). Efter rundvisningen vil alle kunne netværke og nyde den gamle juleudsmykkede have, mens julefreden får lov til at sænke sig.

Da der er begrænset plads på dette arrangement, vil bindende tilmelding og deltagelse være efter ”først til mølle” princippet.

For privatmedlemmer vil vi beregne et deltagergebyr på dkk 350 per person, som dækker hele arrangementet. ( Mobilepay 67208 eller kontonr. 5290-9020219006 )

Bindende tilmelding foregår til Anne-Liv på email: anne-liv@eriksen-privat.dk inden 17. november.

Vi glæder os til at markere julens komme.

På vegne af NDCC bestyrelsen

Kim Frost Fuglsang

Formand