Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
eventsoverview1098

Fødevareinnovation

Der har aldrig været større fokus på fødevareinnovation end i disse dage. Dels fordi konkurrencen er hårdere end nogensinde, men også fordi vores fokus på sundhed, klima og bæredygtighed får os til at ændre vores adfærd og vore præferencer – også i forhold til hvad vi indtager af mad og drikke.

Dato:
17. september 2019 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
NJORD Advokatpartnerselskab

Derfor inviterede vi til et medlemsarrangement, hvor vi fik indsigt i lidt af den forskning som foregår på området, og i særdeleshed om projektet ”Novelty Food” som fokuserer på fremtidens fødevarer.

Tre forskere fra DTU med hvert deres forskningsfelt deledeud af deres viden – akkompagneret med smagsprøver.

  • Seniorforsker Claus Heiner Bang-Berthelsen - Fermentering og spildstrømme
  • Forsker Susan Løvstad Holdt – Tang; et gastronomisk multitalent
  • Timothy John Hobley – Fremtidens bæredygtige bryggeri