aktuellearrangementer

Aktuelle Arrangementer

NDCC's arrangementer har aktuelle temaer indenfor norsk og dansk erhvervs- og kulturliv. Networking er en vigtig del af vores arrangementer. Sommerfest og julefrokost har en mer social profil men altid med en kulturel ramme

Her er en oversigt over kommende arrangementer. Listen opdateres løbende, når nye arrangementer kommer på plads. 

arrangementeroversigt0
arrangementeroversigt0

SÆT KRYDS i kalenderen: Virksomhedsbesøg efterfulgt af sommerafslutning

Vi er ved at lægge plan for vor sommerafslutning, som vi i 2023 forsøger at lægge sammen med et spændende virksomhedsbesøg under overskriften: Wastemanagement, som er et område der er i rivende udvikling. Vi slutter af med vor traditionelle festlige netværks sammenkomst. Vi vender tilbage med detaljer, men sæt allerede kryds i din kalender nu og vær klar når du modtager din personlige invitation.

Dato:
20. juni 2023 kl. 17:00 - 21:30
Sted:
Nærmere info følger

SÆT KRYDS i kalenderen: Netværksevent: Innovation og bæredygtighed

Joachim Kjendlie har tilbudt at lægge lokaler til et spændende netværksarrangement, hvor han, som repræsentant for Rystad Energy sammen med vort andet medlem, Aker Carbon Capture, repræsenteret af Peter Thoft Knudsen vil tilvejebringe opdateret og spændende info omkring udviklingen indenfor hvert deres felt. Der er tale om en rivende udvikling og der er god grobund for at blive forvirret, så her kan vi få lidt klarhed over forskellige teknologier og deres fremmarch. Nærmere info følger når vi udsender program og invitation. Sæt dog allerede kryds i din kalender nu og vær klar når du modtager din personlige invitation.

Dato:
12. september 2023 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Rystad Energy

SÆT KRYDS i kalenderen: Netværk hos DNV med deltagelse af Drivkraft Danmark

Kim Sandgaard Mørk, DNV, vil ikke alene være vært ved dette netværksarrangement, men også præsentere den årlige status rapport, som gør status over udviklingen på bla innovation, udbredelse og tendenser indenfor energi og bæredygtighedsteknologi. Igen vil Kim være flankeret af Drivkraft Danmark, som vil holde indlæg, som gør status over udviklingen indenfor mobilitets teknologi, politiske trends og ikke mindst status helt lokalt i Danmark. Nærmere program følger, men sæt allerede nu kryds i din kalender nu og vær klar når du modtager din personlige invitation.

Dato:
24. oktober 2023 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DNV Denmark A/S, Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup

SÆT KRYDS i kalenderen: JULEAFSLUTNING på T37, Villa Copenhagen

På baggrund af en del positive tilbagemeldinger fra årets uformelle julekomsammen på Villa Copenhagen, har vi valgt at forsøge at gøre konceptet til en tradition så alle har rigelig tid og lejlighed til at mødes og ønske hinanden en Glædelig Jul mens vi hygger os med god mad og drikke. Vi har derfor booket samme lokation, nemlig "T37", på Villa Copenhagen og I kan allerede nu sætte kryds i jeres kalender så I er klar når de personlige invitationer sendes ud.

Dato:
28. november 2023 kl. 17:30 - 21:00
Sted:
T37 Bar - Villa Copenhagen

Bliv
medlem