blivmedlem

Bliv medlem

NDCC - Norwegian Danish Chamber of Commerce & Culture - er en aktiv netværksforening for alle med interesse for norsk-danske relationer. Både privatpersoner og virksomheder kan være medlemmer.

Bliv medlem og mød andre med interesse for Norge i Danmark, og vær med til at præge vor udvikling via deltagelse i vore mange, spændende medlemsarrangementer.

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem af NDCC kan du:

  • Deltage i flere faglige medlemsarrangementer hvert år. Vi inviterer en række inspirerende indlægsholdere til at holde indlæg af tidsaktuel karakter efterfulgt af rige muligheder for at netværke. Vi afholder normalt netværksarrangementerne hos vores medlemsvirksomheder.
  • Deltage i flere kulturelle og sociale arrangementer hvert år, herunder vores sommer- og julearrangementer, som både giver socialt samvær og rigelige muligheder for at netværke.
  • Direkte adgang til vort voksende netværk bestående af virksomheder og privatpersoner i Danmark, der har en stærk tilknyting til og/eller interesse for Norge. 
  • Mulighed for digitale netværksaktiviteter med andre der bor i Danmark med interesse for Norge, gennem vore sider på LinkedIn og Facebook.

ERHVERV

Virksomheder der er erhvervsmedlem i NDCCs kan deltage på alle vores arrangementer med indtil 3 personer inkluderet i det årlige medlemsgebyr. Dersom det ønskes, har erhvervsmedlemmer lejlighed til, at informere om sin virksomhed og eventuelle norske relationer her på NDCCs hjemmesider

PRIVAT

Alle private medlemmer kan deltage i alle vore faglige arrangmeneter. For de sociale, som er vor årlige sommer- og jule-kom-samen, vil der blive beregnet et deltagergebyr. Det er envidere også mulig at tage gæster med til enkelte arrangementer ved betaling af deltagerafgift.

MEDLEMSKONTINGENT – 2023/2024

ERHVERV: Medlemskab koster DKK 3.000,- pr. virksomhed / videns- og kulturinstitution – uanset størrelse.  
PRIVAT: Medlemskab koster DKK 500,- pr. person.

BANK:

DNB Bank ASA, Filial Danmark
Arne Jacobsens Alle 15, 2300 København S
Kontonr.: 5290 9020219006
IBAN: DK 03 5290 9020219006
SWIFT: DNBADKKX

MobilePay: 67208

Medlemskontingent reguleres ved generalforsamlingen.

ER DU KLAR TIL TILMELDING?

Klik på eet af de 2 tilmeldingsknapper, rød for erhverv og blå for privat.

HUSK: ved online tilmelding, sendes en kontrolmail med bekræftelseslink, som er påkrævet for at tilmelding sendes videre til sekretariatet. Denne mail kan ofte ende i dit "Spamfilter".

Så har du ikke modtaget en kontrolmail efter 10 min, check evt dit spamfilter.

Velkommen.


Bliv
medlem