Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
richtext1104

Tidligere Arrangementer

NDCC's arrangementer har aktuelle temaer indenfor norsk og dansk erhvervs og kulturliv. Networking er en vigtig del af vores arrangementer. Sommerfest og julefrokost har en mer social profil men altid med en kulturel ramme

Tag en kig på vores tidligere arrangementer: 

eventsoverview1098

Koncert i Kastellet v/ H.M. Kongens Garde

Vi har mottatt en hyggelig mail fra Kastellet om at H.M. Kongens Garde besøker København, og skal ha konsert på Kastellet lørdag den 22. juni. NDCC's bestyrelse er blitt spurt om vi vil fortælle om konserten.

Dato:
22. juni 2024 kl. 14:00 - 15:30
Sted:
Kastellet København

SOMMERAFSLUTNING - SOCIALT NETVÆRKS ARRANGEMENT MED GOBOAT

Så er det blevet tid til den årlige og vældigt populære sommerafslutning med rigelig mulighed for både social og faglig netværk mens vi får afprøvet vore maritime færdigheder i en travl Københavns havn.

Dato:
19. juni 2024 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
GOBOAT

NETVÆRKSMØDE & RUNDVISNING - PORT OF AALBORG

Port of Aalborg og Norsk Dansk Handelskammer (NDCC) inviterer til et spændende virksomhedsbesøg og netværk. Vi mødes til en uformel frokost hvor NDCC’s bestyrelsesrepræsentant, Tomas Arnesen, vil give en briefing omkring dets aktiviteter. Herefter vil vi begive os på en guided rundtur i bus på havneområdet, hvor Senior Commercial Manager - Rasmus Munk Kolind vil være vor guide. Efterfølgende samles vi omkring et inspirerende indlæg af Administrerende Direktør - Kristian Thulesen Dahl, hvor der efterfølgende vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Dato:
11. juni 2024 kl. 12:30 - 15:45
Sted:
Port of Aalborg - Langerak 15, 9220 Aalborg Øst

Fondet for dansk-norsk Samarbejde inviterer: Foredrag om AI og ChatGPT i undervisningen

På et splitsekund kan ChatGPT skrive en opgave eller et projekt. Det har måske skabt rådvildhed på lærerværelserne, men der er store potentialer at hente i vores nordiske dannelsestradition, så vi kan gentænke skolen og forberede elever og studerende til en verden med kunstig intelligens. Det mener Birgitte Vedersø, formand for Ekspertgruppen om ChatGPT og andre digitale hjælpemidler, og Tine Wirenfeldt Jensen, Ph.d. i læring og uddannelse,

Dato:
29. maj 2024 kl. 16:00 - 18:00
Sted:
Gefion Gymnasium, Læreværelset, Øster Voldgade 10, 1350 København

AFLYST/UDSAT....... Intermediary netværksevent og indlæg af Den Norske Sjømannskirke

Kombineret netværksevent med vort medlem; Intermediary efterfulgt af interessant indlæg om Sjømannskirkens historie og funktion.

Dato:
22. maj 2024 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Den Norske Sjømannskirke (Sjømannskirken Kong Haakons Kirke), Ved Mønten 9, 2300 København

2024 NDCC GENERALFORSAMLING

Der indkaldes til den årlige NDCC generalforsamling, som i år afholdes i DFDS House, som ligger i gåafstand fra Nordhavn Station. Der vil blive udsendt formel indkaldelse til alle medlemmer forud for generalforsamling iht vedtægterne og 2023 regnskabet vil endvidere blive fremsendt.

Dato:
09. april 2024 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DFDS House, Marmorvej 18, 2100 København Ø

Lyngsoe Systems i Aars Inviterer: Hold styr på komplekse aktivsporingssystemer med RIFD-teknologi

Vort nye medlem af NDCC, Lyngsoe Systems, er en global frontløber inden for automationsløsninger. På dette netværksmøde vil de dele viden om hvorledes deres RFID teknologi, som er en løsning for aflæsning af stregkoder via radiobølger, fungerer i praksis - herunder hvorledes den anvendes rundt omkring i verdenen samt konkrete erfaringer fra det norske marked eksemplificeret ved udvalgte kundecases.

Dato:
28. februar 2024 kl. 12:00 - 15:00
Sted:
Lyngsoe Systems, Lyngsø Allé 3, DK 9600 Aars

BBCS INVITERER: ECONOMIC OUTLOOK 2024 / BNP PARIBAS

Benelux Business Club Scandinavia inviterer til den årlige BNP-Paribas briefing hos Deloitte i København.

Dato:
02. februar 2024 kl. 08:00 - 10:00
Sted:
Deloitte, Weidekampsgade 6, 2300 København

NYTÅRSKUR HOS AMBASSADØREN

NYTÅRSKUR – TRADITIONELT NETVÆRKSARRANGEMENT I SAMARBEJDE MED DEN NORSKE AMBASSADØR Én af årets inspirerende events, som arrangeres i begyndelsen af året, er den årlige NYTÅRSKUR for NDCC medlemmer og tilknyttede partnere.

Dato:
25. januar 2024 kl. 17:30 - 19:30
Sted:
Ambassadørens residens

AALBORG: NORSK - DANSK NETVÆRKSMØDE

Har du og din virksomhed kommercielle interesser i det dansk-norske samarbejde? Det norsk-danske handelskammer NDCC (Norwegian Danish Chamber of Commerce) styrker nu sin tilstedeværelse i det nordjyske og etablerer et lokalt netværkstilbud.

Dato:
07. december 2023 kl. 16:00 - 18:00
Sted:
Destination Nord's lokaler i Nordkraft. Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg

JULEAFSLUTNING på T37, Villa Copenhagen

”Julen kommer bragende med bjældeklang og julesang - og det er ganske vist” - og det er ensbetydende med, at vi atter skal mødes i stemningsfyldte omgivelser og på hyggeligste vis ønske hinanden en glædelig jul.

Dato:
28. november 2023 kl. 17:30 - 21:00
Sted:
T37 Bar - Villa Copenhagen

Outlook for den globale energi transformation

DNV’s årlige statusrapport vedrørende ”Energy Transition Outlook” er ved at blive gjort klar til publikation. Rapporten giver os mulighed for at samles i NDCC regi og få vores helt egen statusopdatering og gennemgang af den globale energi transformation: Er der positive trends eller ”hænger vi i bremsen” med hensyn til implementering af bæredygtige løsninger, og hvad er der sket siden opdateringen sidste år? Igen i år vil vi i samarbejde med DNV Denmark A/S invitere til et spændende gå-hjem-netværksmøde, hvor overskriften for det faglige indlæg vil være: Outlook for den globale energi transformation Vi mødes Tirsdag d. 24. oktober kl. 17:00-20:00 Det vil være Executive Senior Vice President for Renewables, Certification & Magaging Director Kim Sandgaard-Mørk, DNV Denmark A/S der vil guide os igennem den seneste rapport.

Dato:
24. oktober 2023 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DNV Denmark A/S, Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup

BCCD invites NDCC members: Briefing by the Minister for Finance of the United Republic of Tanzania

Tanzanian Minister for Finance, Dr. Mwigulu L. Madelu In conjunction with the Consulate of the United Republic of Tanzania, please join us in the auditorium at Gorrissen Federspiel in Axel Towers for the presentation and talk by the Minister for Finance of the United Republic of Tanzania to business and investment communities. The Minister welcomes this opportunity to highlight the major advances in the Tanzanian economy present how Tanzania is moving forward with the move from aid to trade. Tanzania has set a green foreign policy, and the government has made available a number of incentives for investors and businesses who wish to work in Tanzania in the green sectors. Tanzania’s economic growth is growing rapidly, and it is the most stable country in the region, providing a secure and conducive investment environment. Join us and listen to why Tanzania is so attractive, and feel free to ask questions after the presentation.

Dato:
28. september 2023 kl. 16:30 - 19:00
Sted:
Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 Kbh

SKAGERAK SUMMIT 2023

Vær med når vi samler norsk og dansk erhvervsliv i Aalborg 28. september 2023 til Skagerrak Business Summit. Skagerrak Business Summit er samlingspunktet for nogle af de mest nyskabende virksomheder og de fremmeste forskere fra Norge og Danmark. Fokus for konferencen er grøn omstilling og digitalisering inden for den maritime sektor og energibranchen. Over 20 virksomheder, organisationer og forskere deltager som partnere.

Dato:
28. september 2023 kl. 08:30 - 18:00
Sted:
Aalborg

Netværksevent: DEN GRØNNE OMSTILLING

BEMÆRK: Netværksmødet er flyttet til: ORDNUNG Kontorhotel, Strandvejen 125, 2900 Hellerup. Rystad Energy og NDCC inviterer til netværk i deres domicil hvor vi får en opdatering på hvilke krav, der bliver pålagt for at nå de fastsatte klimamål. Ved samme lejlighed vil Aker Carbon Capture give os en opdatering på CO2 opsamlingsteknologien.

Dato:
12. september 2023 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
BEMÆRK: Ny adresse: ORDNUNG kontorhotel, Strandvejen 125, 2900 Hellerup

BBCS INVITERER: VIRKSOMHEDSBESØG & FAGLIGT NETVÆRK HOS HALDOR TOPSØE

Benelux Business Club inviterer NDCC medlemmer til et spændende virksomhedsbesøg hos TOPSOE i Lyngby. Her er mulighed for at udvide vor viden indenfor blandt andet brint, som energi og drift middel. Det vil være gratis for NDCC medlemmer at deltage og tilmelding foregår direkte hos BBCS formand Kim Meurs-Gerken ( se nedenfor )

Dato:
05. september 2023 kl. 16:30 - 18:00
Sted:
Haldor Topsøes Alle 1, 2800 Lyngby

Amager Bakke efterfulgt af middag på Spiseloppen på Christiania

Så kom sommeren endelig og det er blevet tid til at melde sig til vores årlige sommer-sammenkomst. I år gennemfører vi et kombineret fagligt og social event, så vi både kan blive lidt klogere og samtidig ønske hinanden en god sommer i hyggelige og lidt anderledes omgivelser.

Dato:
20. juni 2023 kl. 17:00 - 21:30
Sted:
Amager Bakke efterfulgt af middag på Spiseloppen, Christiania

Næringslivskonference i Aarhus: Norge og Danmark -sammen om en bærekraftig fremtid

INNOVATION NORWAY: Norsk og dansk næringsliv inviteres til å delta på konferanser i København og Aarhus. Tema for konferansene vil være grønn energi, CCS, helseteknologi, livsvitenskap, forsvarsindustri og grønn maritim. Etter invitasjon av Hennes Majestet Dronning Margrethe reiser Deres Majesteter Kong Harald og Dronning Sonja på offisielt besøk til Danmark 15. og 16. juni 2023. Kongeparet ledsages under næringslivskonferansen av Deres Kongelige Høyheter Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt, olje- og energiminister Terje Aasland og næringsminister Jan Christian Vestre deltar, samt dansk klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard, dansk næringsminister Morten Bødskov og dansk minister for nordisk samarbeid Louise Schack Elholm. Norge og Danmark har ambisjoner om å være verdensledende på grønn omstilling og bærekraft. Sammen kan vi bidra til fremtidsrettede løsninger, og dermed også oppfylle den nordiske visjonen om å bli den mest bærekraftige og integrerte region i verden. På oppdrag fra det norske Nærings- og fiskeridepartement er Innovasjon Norge ansvarlig for å lede og organisere programmet for den medfølgende næringslivsdelegasjonen.

Dato:
16. juni 2023 kl. 10:15 - 18:00
Sted:
AARHUS

Næringslivskonference i København: Norge og Danmark -sammen om en bærekraftig fremtid

INNOVATION NORWAY: Norsk og dansk næringsliv inviteres til å delta på konferanser i København og Aarhus. Tema for konferansene vil være grønn energi, CCS, helseteknologi, livsvitenskap, forsvarsindustri og grønn maritim. Etter invitasjon av Hennes Majestet Dronning Margrethe reiser Deres Majesteter Kong Harald og Dronning Sonja på offisielt besøk til Danmark 15. og 16. juni 2023. Kongeparet ledsages under næringslivskonferansen av Deres Kongelige Høyheter Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt, olje- og energiminister Terje Aasland og næringsminister Jan Christian Vestre deltar, samt dansk klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard, dansk næringsminister Morten Bødskov og dansk minister for nordisk samarbeid Louise Schack Elholm. Norge og Danmark har ambisjoner om å være verdensledende på grønn omstilling og bærekraft. Sammen kan vi bidra til fremtidsrettede løsninger, og dermed også oppfylle den nordiske visjonen om å bli den mest bærekraftige og integrerte region i verden. På oppdrag fra det norske Nærings- og fiskeridepartement er Innovasjon Norge ansvarlig for å lede og organisere programmet for den medfølgende næringslivsdelegasjonen.

Dato:
15. juni 2023 kl. 14:00 - 19:30
Sted:
KØBENHAVN

DET NORSKE KONGESKIB ANLØBER KØBENHAVN

Vær med til at byde det Norske Kongepar velkommen når de anløber Nordre Toldbod, København i forbindelse med det officielle besøg. Den danske Dronning vil være til stede når Kongeskibet anløber og der er lagt op til en festlig velkomst. Kom i god tid og få en god plads.

Dato:
15. juni 2023 kl. 10:00 - 11:30
Sted:
Nordre Toldbod - København

BCCD inviterer NDCC medlemmer: Ørsted & the Future of Energy

British Chamber of Commerce Denmark (BCCD) invites NDCC members to attend an exciting network event at Ørsted learning about Green Energy and Biodiversity and their visions for energy in the future. The network event will take place at Ørsted HQ

Dato:
29. marts 2023 kl. 16:30 - 19:00
Sted:
Ørsted, 1 Nesa Allé, 2820 Gentofte

SÆT KRYDS i kalenderen: 2023 Generalforsamling

Det er blevet tid til at indkalde til den årlige NDCC generalforsamling, som vil finde sted: Tirsdag den 28. marts 17.00 – 21.00 Generalforsamlingen afholdes atter i DFDS House, som ligger i behagelig gåafstand fra Nordhavn Station. For dem som kommer i bil, er der EasyPark parkering i kælderen mellem DFDS House og FN bygningen: Marmorvej 18, 2100 København Ø.

Dato:
28. marts 2023 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DFDS House, Marmorvej 18, 2100 København Ø

BNP Paribas Economic Outlook 2023

William De Vijlder, Group Chief Economist of BNP Paribas since 2014 and one of the 500 LinkedIn Influencers worldwide, will honor us by his presence and share his opinions and predictions on the 2023 economic forecasts, focusing on the Eurozone and the Nordics. With the COVID crisis still lurking and the Ukrainian war, the year of 2023 looks very uncertain and we are really looking forward to hearing the economic outlook from William. Registration is required before January 21st.

Dato:
27. januar 2023 kl. 08:15 - 10:30
Sted:
Deloitte DK, Weidekampsgade 6, 2300 Kbh S

SÆT KRYDS I KALENDEREN: NYTÅRSKUR HOS AMBASSADØREN

NYTÅRSKUR – TRADITIONELT NETVÆRKSARRANGEMENT I SAMARBEJDE MED DEN NORSKE AMBASSADØR Én af årets inspirerende events, som arrangeres i begyndelsen af året, er den årlige NYTÅRSKUR for NDCC medlemmer og tilknyttede partnere.

Dato:
19. januar 2023 kl. 17:30 - 19:30
Sted:
Ambassadørens residens

NDCC JULEKOMSAMMEN 2022

Atter er det blevet tid til at samles i hyggelige rammer for at markere, at julen banker på. I år vil vi gennemføre denne hyggelige sammenkomst med vore venner i Benelux Business Club så der er endnu bedre muligheder for at netværke i og uden for NDCC medlemsgruppen. Tilmelding email, senest 11 november på: anne-liv@eriksen-privat.dk Vi glæder os til at ses og til at nyde nogle timer sammen med lidt hyggelig underholdning.

Dato:
23. november 2022 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Villa Copenhagen / T37 bar

NDCC netværksmøde: TRANSFORMATION

Det er atter blevet tid til et fagligt og inspirerende NDCC netværksarrangement, som denne gang fokuserer på et emne, der har stor betydning for os alle i vores hverdag. I samarbejde med DNV Denmark A/S og Drivkraft Danmark, inviterer vi til et spændende gå-hjem-netværksmøde, hvor overskriften for de faglige indlæg, vil være: TRANSFORMATION

Dato:
11. oktober 2022 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DNV Danmark A/S, Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup

NDCC ANBEFALER: Foredrag: Petter Stordalen (NO) om den nordiske drøm - ikke den amerikanske

Foredrag: Petter Stordalen (NO) om den nordiske drøm - ikke den amerikanske Petter Stordalen er en af nordens mest succesrige entreprenører og public speakers – og nu også forfatter! Mød ham i samtale om at skabe og lede - også når modgang rammer. Stordalen er forfatter til bestselleren Endelig mandag, i juni udkommer Apollometoden på dansk, og nu gæster Stordalen Dronningesalen til en samtale om skabe, at lede (også i modgang), og om, hvorfor den nordiske model gør det meget lettere at få kommerciel succes i Norden end andre steder i verden.

Dato:
03. oktober 2022 kl. 19:00 - 20:30
Sted:
Det Kongelige Bibliotek

NDCC anbefaler: DEN SIDSTE OLIE - en opera

Jagten på hvalolie og stræben efter lys i formørkede arier på isen. Det er nogle af ingredienserne i den nyskabende opera 'Den Sidste Olie', som uropføres i Østerbro Skøjtehal. 'Den Sidste Olie' er en ny kammeropera om udnyttelse som verdens drivkraft. Handlingen tager udgangspunkt i året for koloniseringen af Grønland i 1721 og udfolder sig som en eviggyldig fortælling om rovdrift på territorier og medmennesker.

Dato:
27. august 2022 kl. 22:00 - 23:15
Sted:
Østerbro Skøjtehal

NDCC anbefaler: DEN SIDSTE OLIE - en opera

Jagten på hvalolie og stræben efter lys i formørkede arier på isen. Det er nogle af ingredienserne i den nyskabende opera 'Den Sidste Olie', som uropføres i Østerbro Skøjtehal. 'Den Sidste Olie' er en ny kammeropera om udnyttelse som verdens drivkraft. Handlingen tager udgangspunkt i året for koloniseringen af Grønland i 1721 og udfolder sig som en eviggyldig fortælling om rovdrift på territorier og medmennesker.

Dato:
26. august 2022 kl. 22:00 - 23:15
Sted:
Østerbro Skøjtehal

NDCC anbefaler: DEN SIDSTE OLIE - en opera

Jagten på hvalolie og stræben efter lys i formørkede arier på isen. Det er nogle af ingredienserne i den nyskabende opera 'Den Sidste Olie', som uropføres i Østerbro Skøjtehal. 'Den Sidste Olie' er en ny kammeropera om udnyttelse som verdens drivkraft. Handlingen tager udgangspunkt i året for koloniseringen af Grønland i 1721 og udfolder sig som en eviggyldig fortælling om rovdrift på territorier og medmennesker.

Dato:
25. august 2022 kl. 22:00 - 23:15
Sted:
Østerbro Skøjtehal

NDCC anbefaler: ALAN TURING - en opera

Kunstig intelligens, nazismemodstand og kampen mod brutal undertrykkelse af seksuelle minoriteter. Matematikeren Alan Turings liv er en tragisk og fængslende fortælling om kærlighed, smerte, hemmeligheder og videnskabelige nybrud.

Dato:
24. august 2022 kl. 19:00 - 20:00
Sted:
SORT/HVID

AFLYST: NDCC SOMMER-SAMMENKOMST 2022

Sommeren er over os og det er blevet tid til, at vi får sat et kryds i kalenderen for årets NDCC sommer-sammenkomst så vi, på behørig vis, kan ønske hinanden en glædelig og tryg sommer inden vi igen mødes og tager hul på et spændende efterårsprogram. Dette års sommer-sammenkomst bliver på Dyrehavsbakken, hvor vi starter med at få fortalt spændende historier og beretninger om stedets betydning. Derefter vil vi, sandsynligvis godt sultne, fylde vores maver med dejlig mad og drikke.

Dato:
29. juni 2022 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Dyrehavsbakken

MASSIVE CHANGE

NDCC Norwegian-Danish Chamber of Commerce and Culture together with the Norwegian Embassy in Copenhagen have the pleasure of inviting our members and partners to a network event: THURSDAY, APRIL 7th 17.00 – 20.00 We are facing massive changes. Global warming and its impacts on our climate have massive implications – for our societies, our businesses and our personal lives. Welcome to this event where we explore climate change and sustainability and discuss its impacts and opportunities for change across sectors and societies.

Dato:
07. april 2022 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
HUB2, Arne Jacobsens Alle 15-17 , Ørestad City, 2300 København S

GENERALFORSAMLING 2022

Der indkaldes til den årlige NDCC generalforsamling, som i år afholdes i DFDS’ nye hovedkvarter, som ligger i gåafstand fra Nordhavn Station: DFDS A/S, Marmorvej 18, 2100 København Ø.

Dato:
14. marts 2022 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Marmorvej 18, 2100 København Ø

NYTÅRSKUR – traditionelt netværksarrangement i samarbejde med den norske ambassadør

Én af årets inspirerende events, som arrangeres i januar måned, er den årlige NYTÅRSKUR for NDCC medlemmer og tilknyttede partnere. Netværkseventet afholdes traditionen tro i den norske ambassadørs residens, hvor ambassadøren vil være vært for en hyggelig og motiverende sammenkomst hvor alle NDCC medlemmer samt særligt inviterede med interesse i norsk danske erhvervs- og kulturelle forhold, sammen vil byde et nyt år velkommen og gøre status over det netop overståede år. Efterfølgende vil vi samles over en lækker bid brød, mens vi netværker og skaber værdifulde forbindelser og partnerskaber. Personlige invitationer vil blive sendt ud i januar måned 2022.

Dato:
09. februar 2022 kl. 17:30 - 19:30
Sted:
Ambassadørens residens

INVITATION: Economic Outlook BNP Paribas 2022

I tæt samarbejde med SCANDINAVIAN FRENCH CHAMBERS OF COMMERCE og BENELUX BUSINESS CLUB, tilbydes alle NDCC medlemmer at deltage i det årlige "Economic Outlook BNP Paribas 2022" informationsevent, som i år vil blive gennemført, som et virtuel netværksevent. Yderligere detaljer findes i det følgende.

Dato:
28. januar 2022 kl. 09:00 - 10:30
Sted:
ONLINE via TEAMS

NDCC MEDLEMMER INVITERES: Julekomsammen

”Nu er det atter jul igen, det lader sig ikke skjule”… Ja, man skulle næsten tro at det var løgn, men efter et år, som på alle måder har været anderledes, er det blevet tid til at samles og ønske hinanden en glædelig og fredelig jul…for julen skal de ikke tage fra os.

Dato:
01. december 2021 kl. 16:30 - 20:30
Sted:
Tivoli

NDCC anbefaler: "Noget om Helte": Peder Frederik Jensen om Kjell Askildsens "Hundene i Thessaloniki"

”Der findes alt for mange ord i omløb i verden, den, der siger for meget, har ikke sine ord i behold” -Kjell Askildsen

Dato:
25. november 2021 kl. 17:00 - 18:00
Sted:
Københavns Hovedbibliotek

NDCC anbefaler: Koncert: "Requium - en sang om tab og tro"

På vegne af Vor Frelsers Kantori inviteres til koncert i Vor Frelsers Kirke.

Dato:
07. november 2021 kl. 15:00 - 17:16
Sted:
Vor Frelsers Kirke

NDCC anbefaler: Arktisk Festival

Arktis er på alles læber og fylder dagligt medierne med nyheder og historier. På Arktisk festival får du muligheden for at blive opdateret på aktuelle geopolitiske problemstillinger, klimaets forandring og samspillet i Rigsfællesskabet og mellem nationerne i arktiske område.

Dato:
31. oktober 2021 kl. 09:30 - 16:30
Sted:
30-31 oktober: Det Arktiske Hus & Nordatlantens Brygge

NDCC anbefaler: Arktisk Festival

Arktis er på alles læber og fylder dagligt medierne med nyheder og historier. På Arktisk festival får du muligheden for at blive opdateret på aktuelle geopolitiske problemstillinger, klimaets forandring og samspillet i Rigsfællesskabet og mellem nationerne i arktiske område.

Dato:
30. oktober 2021 kl. 09:30 - 16:00
Sted:
30-31 oktober: Det Arktiske Hus & Nordatlantens Brygge

THE ROLE OF AN INVESTOR IN MAKING A DIFFERENCE TO SOCIETY

On October 6, President Inge Jan Henjesand at BI invites Mr. Johan H. Andresen jr. - investor and Chairman of the Board of Ferd- to an exciting online discussion.

Dato:
06. oktober 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Online Webinar

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Afslutningskoncert

Afslutningskoncert med Leif Ove Andsnes og Norske talenter

Dato:
03. oktober 2021 kl. 19:30 - 22:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Eftermiddagskoncert

En eftermiddagskoncert med Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland - senere en koncertperformance med Amalie Stalheim og Kind of Opera

Dato:
03. oktober 2021 kl. 15:00 - 17:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Brunch, Bach & Talk

Brunch, Back & Talk

Dato:
03. oktober 2021 kl. 11:00 - 13:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Koncert

Solokoncert med Leif Ove Andsnes og Late Night Concert med Mathias Eick Quintet

Dato:
02. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Musikalsk møde

En dag i Bent Sørensens tegn og et musikalsk møde med Norges størte klassiske talenter

Dato:
02. oktober 2021 kl. 14:00 - 17:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Åbningsaften

COLLAGE FESTIVAL 2021 er et samarbeid mellom Mogens Dahls Koncerthus og Festspillene i Bergen. Det er en temafestival og årets tema er «Norge i Danmark».

Dato:
01. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

Sommer sammenkomst 2021

Så er vi klar til den årlige NDCC sommersammenkomst på Villa Copenhagen. Vi vil mødes, netværke og nyde traktementet mens vi lader os underholde af de skønne musikalske indslag. En dejlig lejlighed til atter at mødes fysisk efter en lang periode med Coronarestriktioner. Vel mødt...

Dato:
07. september 2021 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen

Festgudtjeneste i anledning af DEN NORSKE NATIONALDAG

Rundt omkring i verdenen fejrer stolte nordmænd deres fædrelands nationaldag på forskellige vis og ved forskellige former for sammenkomster. For 2021, sætter den globale Pandemi naturligvis sine begrænsninger, men nationaldagen SKAL naturligvis fejres uanset hvad på behørig vis og med et positivt syn på fremtiden i og uden for det norske fædreland. Den norske kirke, Sjømannskirken i København, afholder en festgudtjeneste i Vor Frelsers Kirke kl 13:00 - 13:30. Pga Covid19 vil der være krav om tilmelding. www.sjomannskirken.no For yderligere aktiviteter henvises til andre også til kirkens hjemmeside og Facebook. GLÆDELIG 17 MAJ.

Dato:
17. maj 2021 kl. 13:00 - 13:30
Sted:
Vor Frelsers Kirke

LEADERSHIP IN CHALLENGING TIMES

BI Norwegian Business School has the pleasure of inviting you to an interesting and motivational dialogue between Jacob Schram, CEO of Norwegian Shuttle AS and Inge Jan Henjesand, president of BI. The topics of discussion relate to challenges all leaders may cross upon difficult times. The Webinar is FREE and last approx. 45 min for presentation and 15 min for Q&A.

Dato:
23. april 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Free WEBINAR: link below

INDKALDELSE: GENERALFORSAMLING 2021

Indkaldelse til ordinær GENERALFORSAMLING 2021 Som sidste år er vi nødt til at afholde generalforsamlingen digitalt, men med den erfaring vi alle har opbygget i løbet af det seneste år, så springer vi ud i en ”rigtig” digital version. Det betyder, at vi i år vil invitere til ”live” generalforsamling på Teams med efterfølgende – også live – underholdende foredrag. Detaljer følger senere, men her og nu, så vil vi opfordre på det stærkeste til at sætte kryds i kalenderen: ONSDAG, den 14. APRIL KL. 17.00 Udover den formelle generalforsamling, og inden vi overgiver os til at blive underholdt, vil NDCCs bestyrelse også løfte sløret for hvad der er kommet ud af de strategiske overvejelser vi har haft mulighed for at prioritere i løbet af året, og som tegner konturerne af NDCC version 2.0 På vegne af Kim H, Kirsten, Kim F, Jeppe, Dagny, Mathilde, Anne-Liv og Steinar

Dato:
14. april 2021 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Virtuel deltagelse via TEAMS. Link sendt til alle medlemmer

BENELUX BUSINESS CLUB INVITERER: "AIRLINE INDUSTRY, CURRENT DIFFICULTIES FOLLOWING THE CRISIS AND OUTLOOK OF THE TRAVEL INDUSTRY"

Kære NDCC’ere En af vore søsterorganisationer; Benelux Business Club Scandinavia - www.bbcs.dk – inviterer NDCC’s medlemmer med til deres nye event ”Airline industry, current difficulties following the crisis and outlook for the travel industry” med Gijs Van Popta, som er General Manager North Europe for Air France KLM. Webinaret arrangeres i samarbejde med Air France – KLM og Dansk-Fransk Handelsammer https://www.dansk-fransk.dk/ Mens vi venter på, at vi kan mødes igen i egen regi, så er vi glade for at tilbyde vore medlemmer arrangementer som dette. Læs mere og tilmeld jer her: https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

Dato:
24. marts 2021 kl. 09:30 - 10:30
Sted:
https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

AFLYST - Massive change

Kære NDCC’er, <BR><BR><BR\>Så kom den udmelding vi har ventet på – og oven i købet tidligere end forventet. Med forlængelse af forsamlingsrestriktionerne frem til den 18. oktober og med de højeste smittetal nogensinde, så ser vi os desværre nødt til at skære igennem og tage den hårde beslutning at aflyse arrangementet den 22. oktober – både for at udvise ansvarlighed og situationsfornemmelse, men også fordi vi ved, at mange af jer er usikre ved at mødes under de rådende omstændigheder. <BR><BR><BR\> Til gengæld er vi fuldt ud opsat på, at vi vil gennemføre arrangementet så snart som det kan lade sig gøre i 2021 – og forhåbentligvis vil der til den tid være et akkumuleret behov for at mødes som giver grundlag for, at vi bliver rigtigt mange. <BR><BR><BR\> Beklager mange gange, men vi vender stærkt tilbage og håber meget, at du vil deltage når vi i det nye år inviterer til en konference under samme overskrift; Massive Change. Og, med alt det der sker i øjeblikket og ikke mindst i starten af november, så er der vel ingen grund til at tro at antallet temaer vi kan diskutere er blevet mindre til den tid... <BR><BR><BR\> Mange tak for din forståelse.

Dato:
22. oktober 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Villa Copenhagen

Sommersammenkomst 2020

At skulle undvære vor traditionelle sommerkomsammen ville næsten ikke være til at bære. Så i takt med at samfundet langsomt ”åbnes” for forskellige former for sociale events, inviterer vi til en sommerevent, som følger de gældende retningslinjer samtidig med, at vi kan samles.

Dato:
25. august 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
GoBoat - Islands Brygge 10

Ledelseskonference 2020 - UDSKUDT

Corona situation gør at vi har set os nødsaget til at udsætte årets ledelseskonference igen. Planen er nu en nordisk konferance i 2021.

Dato:
01. august 2020 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme, Ørestaden

AFLYST - Sommer-kom-sammen 2020 - Klampenborg Galopbane

Grundet corona-situationen, er vi desværre nødsaget til at aflyse den planlagte sommer-kom-sammen på Klampenborg Galopbane. Der bliver arrangeret en sensommer-kom-sammen i august.

Dato:
18. maj 2020 kl. 00:00 - 21:00
Sted:
Klampenborg Galopbane

Digital generalforsamling - Frist for afstemning om bestyrelsens beslutningspunkter

Så er der tid for afstemning, i vores digitale generalforsamling. Nedenunder finder I generalforsamlingens punkter til afstemning. Der er ikke indkommet hverken spørgsmål eller kommentarer til punkterne. Alle medlemmer har også fået punkterne tilsendt pr mail. For at deltage, skal I sende mailen retur, med et ja eller nej ved hvert af punkterne. Sidste frist for at deltage i afstemningen er fredag den 24. april.

Dato:
24. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

Digital generalforsamling - Frist for at stille spørgsmål til dagsordenens punkter

Kære medlem af NDCC Som I sikkert har fuld forståelse for, så var vi nødt til at ændre på formen for årets ordinære generalforsamling, som var indkaldt til den 24. marts. På grund af situationen og usikkerheden om hvornår det igen vil være muligt at samles derude i den virkelige verden, så afholder vi i år vores generalforsamling digitalt efter følgende regler:

Dato:
08. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

AFLYST - Generalforsamling

I lys af de seneste dages udmeldinger fra myndighederne, ser vi ingen vej udenom at aflyse vores arrangement på Villa Copenhagen og den efterfølgende ordinære generalforsamling i DGI-Byen.

Dato:
24. marts 2020 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen og DGI Byen

Nytårskur

Vi holder nytårskur hos den norske ambassadør.

Dato:
20. januar 2020 kl. 17:00 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Bæredygtighed

De fleste har nok hørt om FN’s Sustainable Development Goals – eller Verdensmålene, som de også kaldes. De tordner frem med fuld kraft i disse år, både politisk og i erhvervslivet. Men hvorfor er det nu lige, at de 17 mål er så vigtige – og hvorfor lige 2030...? Og hvordan kan virksomheder rent faktisk mærke, at det gør en forskel for dem at arbejde med målene?

Dato:
13. november 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DFDS

Fødevareinnovation

Der har aldrig været større fokus på fødevareinnovation end i disse dage. Dels fordi konkurrencen er hårdere end nogensinde, men også fordi vores fokus på sundhed, klima og bæredygtighed får os til at ændre vores adfærd og vore præferencer – også i forhold til hvad vi indtager af mad og drikke.

Dato:
17. september 2019 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
NJORD Advokatpartnerselskab

Sommer-kom-sammen 2019 -

Årets sommer-komsammen bæd på et par sjove timer på vandet i bestræbelserne på at få bådene af typen Match Racer DS 37 til at sejle optimalt.

Dato:
18. juni 2019 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Kongelig Dansk Yachtklub

Jagten på det skandinaviske ledelses-DNA

Sammen med Norges Ambassade, BI’s og Stockholm School of Economics’alumner i København, arrangerede vi en halvdags konference om ledelse på skandinavisk

Dato:
04. juni 2019 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme i Ørestaden

For erhvervsmedlemmer: Brexit arrangement

I samarbejde med DNB: miniseminar for erhvervsmedlemmer om Brexit.

Dato:
10. april 2019 kl. 12:00 - 16:30
Sted:
Norges ambasadørs residens

Generalforsamling 2019

Generalforsamlingen fandt sted i UNOPS’ globale hovedkvarter i Nordhavnen. UNOPS’ mission er at hjælpe mennesker i nød ved at gøre det muligt for FN, regeringer og andre partnere at lede projekter, infrastruktur og indkøb på en bæredygtig og effektiv måde.

Dato:
20. marts 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
FN-byen, København

Nytårskur 2019

Ambassadør Aud Kolberg inviterede til den traditionsrige nytårskur.

Dato:
10. januar 2019 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Førjulkomsammen 2018

Årets jule-begivenhed fandt sted i Nyhavn. Vi startede aftenen med en rundvisning i det gamle Nyhavn med gode historier om både tidligere restaurationer og havnens udvikling fra skummelt og hærget ”red light district” til en af Københavns mest mondæne adresser og vigtigste turistattraktioner, og selve indbegrebet af København som destination for mange, både tilrejsende og lokale.

Dato:
04. december 2018 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Nyhavn

BLOX

En af Københavns nyeste seværdigheder og et markant indslag i byens arkitektoniske landskab er BLOX - hele Danmarks verden for arkitektur, design og gode ideer. Det er et af Københavns helt store udviklingsprojekter og en ny destination i byen.

Dato:
01. november 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
BLOX

Fremtidens arbejdsplads

Arbejdspladsen er under forandring. Hvordan bliver fremtidens arbejdsplads, og hvilke trends og internationale strømninger kan vi forvente kommer til Danmark?

Dato:
19. september 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Gorrissen Federspiel, Axel Towers

Sommer-kom-sammen 2018

Sommer-arrangmentet 2018 blev holdt på en af hovedstadens nye attraktioner; det kombinerede ski-og-forbrændingsanlæg COPENHILL, som ligger på Margretheholm, midt imellem Prøvestenen og Refshaleøen.

Dato:
13. juni 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
COPENHILL

AI - Artificial Intelligence

I samarbejde med BI Alumni og Salesforce havde vi et kig ind i fremtiden – nærmere bestemt om AI – Artificial Intelligence.

Dato:
19. april 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Salesforce Denmark

Generalforsamling 2018

NDCC viste på årets generalforsamling, at der er bred opbakning om den udvikling som allerede er i gang, og som fortsætter i det kommende år. Efter sammenlægningen af NDCC og NPC for to år siden, er der nu en stærk oplevelse af én forening, hvilket også har medvirket til, at det sidste års arangementer både har været af højere kvalitet og nydt større opbakning fra medlemmerne end nogensinde.

Dato:
14. marts 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Børsbygningen, København

Nytårskur 2018

Norges ambassadør Aud Kolberg inviterede NDCCs medlemmer til den tradiotionsrige nydtårsmodtagelse i residensen.

Dato:
16. januar 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

Førjulkomsamen 2017

Kultur & tapas

Dato:
05. december 2017 kl. 16:45 - 21:00
Sted:
Kgl Teater og Tango Y Vinos

Iværksætteri

Et medlemsarrangement, hvor vi – ud over at blive klogere på den rolle iværksætteri betyder for Danmark og den danske økonomi, på incitamenter og barrierer for iværksætteri – også stiftet bekendtskab med to unge virksomheder med succes, men som også kunne fortælle hvad der ligger bag af udfordringer og hårdt arbejde.

Dato:
15. november 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Innovasjon Norge

Digitalisering: store og små data

Efterårets første medlemsarrangement gav os et spændende indblik i hvor digitaliseringen bærer hen.

Dato:
05. september 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DNV GL

Sommer-kom-sammen 2017

Årets sommerafslutning blev et socialt arrangement tilsat lidt spændende danmarkshistorie.

Dato:
20. juni 2017 kl. 16:00 - 21:15
Sted:
Udflugt til Flakfortet

Nyheder og mediebilledet - disruption og fake news

Forårets andet medlemsarrangement blev et brag af en diskussion mellem to garvede mediepersoner

Dato:
09. maj 2017 kl. 18:00 - 20:30
Sted:
Schæffergaarden

Netværksmøde 2017 #4

Dato:
02. maj 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Netværksmøde 2017 #3

Dato:
04. april 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Generalforsamling 2017

Foreningen afholdt sin generalforsamling mandag 27. februar.

Dato:
27. marts 2017 kl. 16:30 - 19:30
Sted:
Københavns Rådhus

Netværksmøde #2 2017

Dato:
14. marts 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Accura Advokatpartnerselskab

Netværksmøde #1 2017

Dato:
21. februar 2017 kl. 08:00 - 09:30
Sted:
Lundgrens

Nytårskur 2017

Vi starter året hjemme hos Ambassadør Ingvard Havnen.

Dato:
01. februar 2017 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

NDCC – Julehygge

Julearrangement hos Den Frie Udstillingsbygning, hvor vi igen vil afslutte året sammen med en gløgg i hånden.

Dato:
06. december 2016 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Den Frie Udstillingsbygning

Netværksmøde #5 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
22. november 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Verden set fra FN

Verden – og vores lille hjørne af den – set fra FN / Mogens Lykketoft.

Dato:
08. november 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ambassadørens residens

Netværksmøde #4 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
11. oktober 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
SIGNAL arkitekter

Netværksmøde #3 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
23. august 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Den Norske Ambassade

Sommer-kom-sammen 2016

NDCC Sommerfest – Et arrangement over i den mere underholdende genre med god mad og god drikke.

Dato:
21. juni 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ravelinen

Netværksmøde #2 2016

Netværksmøde #2 – med 20 deltagere, både gengangere og nye medlemmer.

Dato:
15. juni 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
MT HØJGAARD

Netværksmøde #1 2016

Netværksmøde 1# – i den nye foreningens historie gik i luften. Der var 15 deltager, med en god blanding af erhverv og private medlemmer.

Dato:
10. maj 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Lundgrens

Møde med Åge Hareide

Medlemsarrangement med landsholdstræner Åge Hareide og Deloitte's COO Jesper Jørgensen.

Dato:
20. april 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Deloitte

eventsoverview1098

Koncert i Kastellet v/ H.M. Kongens Garde

Vi har mottatt en hyggelig mail fra Kastellet om at H.M. Kongens Garde besøker København, og skal ha konsert på Kastellet lørdag den 22. juni. NDCC's bestyrelse er blitt spurt om vi vil fortælle om konserten.

Dato:
22. juni 2024 kl. 14:00 - 15:30
Sted:
Kastellet København

SOMMERAFSLUTNING - SOCIALT NETVÆRKS ARRANGEMENT MED GOBOAT

Så er det blevet tid til den årlige og vældigt populære sommerafslutning med rigelig mulighed for både social og faglig netværk mens vi får afprøvet vore maritime færdigheder i en travl Københavns havn.

Dato:
19. juni 2024 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
GOBOAT

NETVÆRKSMØDE & RUNDVISNING - PORT OF AALBORG

Port of Aalborg og Norsk Dansk Handelskammer (NDCC) inviterer til et spændende virksomhedsbesøg og netværk. Vi mødes til en uformel frokost hvor NDCC’s bestyrelsesrepræsentant, Tomas Arnesen, vil give en briefing omkring dets aktiviteter. Herefter vil vi begive os på en guided rundtur i bus på havneområdet, hvor Senior Commercial Manager - Rasmus Munk Kolind vil være vor guide. Efterfølgende samles vi omkring et inspirerende indlæg af Administrerende Direktør - Kristian Thulesen Dahl, hvor der efterfølgende vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Dato:
11. juni 2024 kl. 12:30 - 15:45
Sted:
Port of Aalborg - Langerak 15, 9220 Aalborg Øst

Fondet for dansk-norsk Samarbejde inviterer: Foredrag om AI og ChatGPT i undervisningen

På et splitsekund kan ChatGPT skrive en opgave eller et projekt. Det har måske skabt rådvildhed på lærerværelserne, men der er store potentialer at hente i vores nordiske dannelsestradition, så vi kan gentænke skolen og forberede elever og studerende til en verden med kunstig intelligens. Det mener Birgitte Vedersø, formand for Ekspertgruppen om ChatGPT og andre digitale hjælpemidler, og Tine Wirenfeldt Jensen, Ph.d. i læring og uddannelse,

Dato:
29. maj 2024 kl. 16:00 - 18:00
Sted:
Gefion Gymnasium, Læreværelset, Øster Voldgade 10, 1350 København

AFLYST/UDSAT....... Intermediary netværksevent og indlæg af Den Norske Sjømannskirke

Kombineret netværksevent med vort medlem; Intermediary efterfulgt af interessant indlæg om Sjømannskirkens historie og funktion.

Dato:
22. maj 2024 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Den Norske Sjømannskirke (Sjømannskirken Kong Haakons Kirke), Ved Mønten 9, 2300 København

2024 NDCC GENERALFORSAMLING

Der indkaldes til den årlige NDCC generalforsamling, som i år afholdes i DFDS House, som ligger i gåafstand fra Nordhavn Station. Der vil blive udsendt formel indkaldelse til alle medlemmer forud for generalforsamling iht vedtægterne og 2023 regnskabet vil endvidere blive fremsendt.

Dato:
09. april 2024 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DFDS House, Marmorvej 18, 2100 København Ø

Lyngsoe Systems i Aars Inviterer: Hold styr på komplekse aktivsporingssystemer med RIFD-teknologi

Vort nye medlem af NDCC, Lyngsoe Systems, er en global frontløber inden for automationsløsninger. På dette netværksmøde vil de dele viden om hvorledes deres RFID teknologi, som er en løsning for aflæsning af stregkoder via radiobølger, fungerer i praksis - herunder hvorledes den anvendes rundt omkring i verdenen samt konkrete erfaringer fra det norske marked eksemplificeret ved udvalgte kundecases.

Dato:
28. februar 2024 kl. 12:00 - 15:00
Sted:
Lyngsoe Systems, Lyngsø Allé 3, DK 9600 Aars

BBCS INVITERER: ECONOMIC OUTLOOK 2024 / BNP PARIBAS

Benelux Business Club Scandinavia inviterer til den årlige BNP-Paribas briefing hos Deloitte i København.

Dato:
02. februar 2024 kl. 08:00 - 10:00
Sted:
Deloitte, Weidekampsgade 6, 2300 København

NYTÅRSKUR HOS AMBASSADØREN

NYTÅRSKUR – TRADITIONELT NETVÆRKSARRANGEMENT I SAMARBEJDE MED DEN NORSKE AMBASSADØR Én af årets inspirerende events, som arrangeres i begyndelsen af året, er den årlige NYTÅRSKUR for NDCC medlemmer og tilknyttede partnere.

Dato:
25. januar 2024 kl. 17:30 - 19:30
Sted:
Ambassadørens residens

AALBORG: NORSK - DANSK NETVÆRKSMØDE

Har du og din virksomhed kommercielle interesser i det dansk-norske samarbejde? Det norsk-danske handelskammer NDCC (Norwegian Danish Chamber of Commerce) styrker nu sin tilstedeværelse i det nordjyske og etablerer et lokalt netværkstilbud.

Dato:
07. december 2023 kl. 16:00 - 18:00
Sted:
Destination Nord's lokaler i Nordkraft. Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg

JULEAFSLUTNING på T37, Villa Copenhagen

”Julen kommer bragende med bjældeklang og julesang - og det er ganske vist” - og det er ensbetydende med, at vi atter skal mødes i stemningsfyldte omgivelser og på hyggeligste vis ønske hinanden en glædelig jul.

Dato:
28. november 2023 kl. 17:30 - 21:00
Sted:
T37 Bar - Villa Copenhagen

Outlook for den globale energi transformation

DNV’s årlige statusrapport vedrørende ”Energy Transition Outlook” er ved at blive gjort klar til publikation. Rapporten giver os mulighed for at samles i NDCC regi og få vores helt egen statusopdatering og gennemgang af den globale energi transformation: Er der positive trends eller ”hænger vi i bremsen” med hensyn til implementering af bæredygtige løsninger, og hvad er der sket siden opdateringen sidste år? Igen i år vil vi i samarbejde med DNV Denmark A/S invitere til et spændende gå-hjem-netværksmøde, hvor overskriften for det faglige indlæg vil være: Outlook for den globale energi transformation Vi mødes Tirsdag d. 24. oktober kl. 17:00-20:00 Det vil være Executive Senior Vice President for Renewables, Certification & Magaging Director Kim Sandgaard-Mørk, DNV Denmark A/S der vil guide os igennem den seneste rapport.

Dato:
24. oktober 2023 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DNV Denmark A/S, Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup

BCCD invites NDCC members: Briefing by the Minister for Finance of the United Republic of Tanzania

Tanzanian Minister for Finance, Dr. Mwigulu L. Madelu In conjunction with the Consulate of the United Republic of Tanzania, please join us in the auditorium at Gorrissen Federspiel in Axel Towers for the presentation and talk by the Minister for Finance of the United Republic of Tanzania to business and investment communities. The Minister welcomes this opportunity to highlight the major advances in the Tanzanian economy present how Tanzania is moving forward with the move from aid to trade. Tanzania has set a green foreign policy, and the government has made available a number of incentives for investors and businesses who wish to work in Tanzania in the green sectors. Tanzania’s economic growth is growing rapidly, and it is the most stable country in the region, providing a secure and conducive investment environment. Join us and listen to why Tanzania is so attractive, and feel free to ask questions after the presentation.

Dato:
28. september 2023 kl. 16:30 - 19:00
Sted:
Gorrissen Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 Kbh

SKAGERAK SUMMIT 2023

Vær med når vi samler norsk og dansk erhvervsliv i Aalborg 28. september 2023 til Skagerrak Business Summit. Skagerrak Business Summit er samlingspunktet for nogle af de mest nyskabende virksomheder og de fremmeste forskere fra Norge og Danmark. Fokus for konferencen er grøn omstilling og digitalisering inden for den maritime sektor og energibranchen. Over 20 virksomheder, organisationer og forskere deltager som partnere.

Dato:
28. september 2023 kl. 08:30 - 18:00
Sted:
Aalborg

Netværksevent: DEN GRØNNE OMSTILLING

BEMÆRK: Netværksmødet er flyttet til: ORDNUNG Kontorhotel, Strandvejen 125, 2900 Hellerup. Rystad Energy og NDCC inviterer til netværk i deres domicil hvor vi får en opdatering på hvilke krav, der bliver pålagt for at nå de fastsatte klimamål. Ved samme lejlighed vil Aker Carbon Capture give os en opdatering på CO2 opsamlingsteknologien.

Dato:
12. september 2023 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
BEMÆRK: Ny adresse: ORDNUNG kontorhotel, Strandvejen 125, 2900 Hellerup

BBCS INVITERER: VIRKSOMHEDSBESØG & FAGLIGT NETVÆRK HOS HALDOR TOPSØE

Benelux Business Club inviterer NDCC medlemmer til et spændende virksomhedsbesøg hos TOPSOE i Lyngby. Her er mulighed for at udvide vor viden indenfor blandt andet brint, som energi og drift middel. Det vil være gratis for NDCC medlemmer at deltage og tilmelding foregår direkte hos BBCS formand Kim Meurs-Gerken ( se nedenfor )

Dato:
05. september 2023 kl. 16:30 - 18:00
Sted:
Haldor Topsøes Alle 1, 2800 Lyngby

Amager Bakke efterfulgt af middag på Spiseloppen på Christiania

Så kom sommeren endelig og det er blevet tid til at melde sig til vores årlige sommer-sammenkomst. I år gennemfører vi et kombineret fagligt og social event, så vi både kan blive lidt klogere og samtidig ønske hinanden en god sommer i hyggelige og lidt anderledes omgivelser.

Dato:
20. juni 2023 kl. 17:00 - 21:30
Sted:
Amager Bakke efterfulgt af middag på Spiseloppen, Christiania

Næringslivskonference i Aarhus: Norge og Danmark -sammen om en bærekraftig fremtid

INNOVATION NORWAY: Norsk og dansk næringsliv inviteres til å delta på konferanser i København og Aarhus. Tema for konferansene vil være grønn energi, CCS, helseteknologi, livsvitenskap, forsvarsindustri og grønn maritim. Etter invitasjon av Hennes Majestet Dronning Margrethe reiser Deres Majesteter Kong Harald og Dronning Sonja på offisielt besøk til Danmark 15. og 16. juni 2023. Kongeparet ledsages under næringslivskonferansen av Deres Kongelige Høyheter Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt, olje- og energiminister Terje Aasland og næringsminister Jan Christian Vestre deltar, samt dansk klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard, dansk næringsminister Morten Bødskov og dansk minister for nordisk samarbeid Louise Schack Elholm. Norge og Danmark har ambisjoner om å være verdensledende på grønn omstilling og bærekraft. Sammen kan vi bidra til fremtidsrettede løsninger, og dermed også oppfylle den nordiske visjonen om å bli den mest bærekraftige og integrerte region i verden. På oppdrag fra det norske Nærings- og fiskeridepartement er Innovasjon Norge ansvarlig for å lede og organisere programmet for den medfølgende næringslivsdelegasjonen.

Dato:
16. juni 2023 kl. 10:15 - 18:00
Sted:
AARHUS

Næringslivskonference i København: Norge og Danmark -sammen om en bærekraftig fremtid

INNOVATION NORWAY: Norsk og dansk næringsliv inviteres til å delta på konferanser i København og Aarhus. Tema for konferansene vil være grønn energi, CCS, helseteknologi, livsvitenskap, forsvarsindustri og grønn maritim. Etter invitasjon av Hennes Majestet Dronning Margrethe reiser Deres Majesteter Kong Harald og Dronning Sonja på offisielt besøk til Danmark 15. og 16. juni 2023. Kongeparet ledsages under næringslivskonferansen av Deres Kongelige Høyheter Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Norges utenriksminister Anniken Huitfeldt, olje- og energiminister Terje Aasland og næringsminister Jan Christian Vestre deltar, samt dansk klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard, dansk næringsminister Morten Bødskov og dansk minister for nordisk samarbeid Louise Schack Elholm. Norge og Danmark har ambisjoner om å være verdensledende på grønn omstilling og bærekraft. Sammen kan vi bidra til fremtidsrettede løsninger, og dermed også oppfylle den nordiske visjonen om å bli den mest bærekraftige og integrerte region i verden. På oppdrag fra det norske Nærings- og fiskeridepartement er Innovasjon Norge ansvarlig for å lede og organisere programmet for den medfølgende næringslivsdelegasjonen.

Dato:
15. juni 2023 kl. 14:00 - 19:30
Sted:
KØBENHAVN

DET NORSKE KONGESKIB ANLØBER KØBENHAVN

Vær med til at byde det Norske Kongepar velkommen når de anløber Nordre Toldbod, København i forbindelse med det officielle besøg. Den danske Dronning vil være til stede når Kongeskibet anløber og der er lagt op til en festlig velkomst. Kom i god tid og få en god plads.

Dato:
15. juni 2023 kl. 10:00 - 11:30
Sted:
Nordre Toldbod - København

BCCD inviterer NDCC medlemmer: Ørsted & the Future of Energy

British Chamber of Commerce Denmark (BCCD) invites NDCC members to attend an exciting network event at Ørsted learning about Green Energy and Biodiversity and their visions for energy in the future. The network event will take place at Ørsted HQ

Dato:
29. marts 2023 kl. 16:30 - 19:00
Sted:
Ørsted, 1 Nesa Allé, 2820 Gentofte

SÆT KRYDS i kalenderen: 2023 Generalforsamling

Det er blevet tid til at indkalde til den årlige NDCC generalforsamling, som vil finde sted: Tirsdag den 28. marts 17.00 – 21.00 Generalforsamlingen afholdes atter i DFDS House, som ligger i behagelig gåafstand fra Nordhavn Station. For dem som kommer i bil, er der EasyPark parkering i kælderen mellem DFDS House og FN bygningen: Marmorvej 18, 2100 København Ø.

Dato:
28. marts 2023 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DFDS House, Marmorvej 18, 2100 København Ø

BNP Paribas Economic Outlook 2023

William De Vijlder, Group Chief Economist of BNP Paribas since 2014 and one of the 500 LinkedIn Influencers worldwide, will honor us by his presence and share his opinions and predictions on the 2023 economic forecasts, focusing on the Eurozone and the Nordics. With the COVID crisis still lurking and the Ukrainian war, the year of 2023 looks very uncertain and we are really looking forward to hearing the economic outlook from William. Registration is required before January 21st.

Dato:
27. januar 2023 kl. 08:15 - 10:30
Sted:
Deloitte DK, Weidekampsgade 6, 2300 Kbh S

SÆT KRYDS I KALENDEREN: NYTÅRSKUR HOS AMBASSADØREN

NYTÅRSKUR – TRADITIONELT NETVÆRKSARRANGEMENT I SAMARBEJDE MED DEN NORSKE AMBASSADØR Én af årets inspirerende events, som arrangeres i begyndelsen af året, er den årlige NYTÅRSKUR for NDCC medlemmer og tilknyttede partnere.

Dato:
19. januar 2023 kl. 17:30 - 19:30
Sted:
Ambassadørens residens

NDCC JULEKOMSAMMEN 2022

Atter er det blevet tid til at samles i hyggelige rammer for at markere, at julen banker på. I år vil vi gennemføre denne hyggelige sammenkomst med vore venner i Benelux Business Club så der er endnu bedre muligheder for at netværke i og uden for NDCC medlemsgruppen. Tilmelding email, senest 11 november på: anne-liv@eriksen-privat.dk Vi glæder os til at ses og til at nyde nogle timer sammen med lidt hyggelig underholdning.

Dato:
23. november 2022 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Villa Copenhagen / T37 bar

NDCC netværksmøde: TRANSFORMATION

Det er atter blevet tid til et fagligt og inspirerende NDCC netværksarrangement, som denne gang fokuserer på et emne, der har stor betydning for os alle i vores hverdag. I samarbejde med DNV Denmark A/S og Drivkraft Danmark, inviterer vi til et spændende gå-hjem-netværksmøde, hvor overskriften for de faglige indlæg, vil være: TRANSFORMATION

Dato:
11. oktober 2022 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
DNV Danmark A/S, Tuborg Parkvej 8, 2900 Hellerup

NDCC ANBEFALER: Foredrag: Petter Stordalen (NO) om den nordiske drøm - ikke den amerikanske

Foredrag: Petter Stordalen (NO) om den nordiske drøm - ikke den amerikanske Petter Stordalen er en af nordens mest succesrige entreprenører og public speakers – og nu også forfatter! Mød ham i samtale om at skabe og lede - også når modgang rammer. Stordalen er forfatter til bestselleren Endelig mandag, i juni udkommer Apollometoden på dansk, og nu gæster Stordalen Dronningesalen til en samtale om skabe, at lede (også i modgang), og om, hvorfor den nordiske model gør det meget lettere at få kommerciel succes i Norden end andre steder i verden.

Dato:
03. oktober 2022 kl. 19:00 - 20:30
Sted:
Det Kongelige Bibliotek

NDCC anbefaler: DEN SIDSTE OLIE - en opera

Jagten på hvalolie og stræben efter lys i formørkede arier på isen. Det er nogle af ingredienserne i den nyskabende opera 'Den Sidste Olie', som uropføres i Østerbro Skøjtehal. 'Den Sidste Olie' er en ny kammeropera om udnyttelse som verdens drivkraft. Handlingen tager udgangspunkt i året for koloniseringen af Grønland i 1721 og udfolder sig som en eviggyldig fortælling om rovdrift på territorier og medmennesker.

Dato:
27. august 2022 kl. 22:00 - 23:15
Sted:
Østerbro Skøjtehal

NDCC anbefaler: DEN SIDSTE OLIE - en opera

Jagten på hvalolie og stræben efter lys i formørkede arier på isen. Det er nogle af ingredienserne i den nyskabende opera 'Den Sidste Olie', som uropføres i Østerbro Skøjtehal. 'Den Sidste Olie' er en ny kammeropera om udnyttelse som verdens drivkraft. Handlingen tager udgangspunkt i året for koloniseringen af Grønland i 1721 og udfolder sig som en eviggyldig fortælling om rovdrift på territorier og medmennesker.

Dato:
26. august 2022 kl. 22:00 - 23:15
Sted:
Østerbro Skøjtehal

NDCC anbefaler: DEN SIDSTE OLIE - en opera

Jagten på hvalolie og stræben efter lys i formørkede arier på isen. Det er nogle af ingredienserne i den nyskabende opera 'Den Sidste Olie', som uropføres i Østerbro Skøjtehal. 'Den Sidste Olie' er en ny kammeropera om udnyttelse som verdens drivkraft. Handlingen tager udgangspunkt i året for koloniseringen af Grønland i 1721 og udfolder sig som en eviggyldig fortælling om rovdrift på territorier og medmennesker.

Dato:
25. august 2022 kl. 22:00 - 23:15
Sted:
Østerbro Skøjtehal

NDCC anbefaler: ALAN TURING - en opera

Kunstig intelligens, nazismemodstand og kampen mod brutal undertrykkelse af seksuelle minoriteter. Matematikeren Alan Turings liv er en tragisk og fængslende fortælling om kærlighed, smerte, hemmeligheder og videnskabelige nybrud.

Dato:
24. august 2022 kl. 19:00 - 20:00
Sted:
SORT/HVID

AFLYST: NDCC SOMMER-SAMMENKOMST 2022

Sommeren er over os og det er blevet tid til, at vi får sat et kryds i kalenderen for årets NDCC sommer-sammenkomst så vi, på behørig vis, kan ønske hinanden en glædelig og tryg sommer inden vi igen mødes og tager hul på et spændende efterårsprogram. Dette års sommer-sammenkomst bliver på Dyrehavsbakken, hvor vi starter med at få fortalt spændende historier og beretninger om stedets betydning. Derefter vil vi, sandsynligvis godt sultne, fylde vores maver med dejlig mad og drikke.

Dato:
29. juni 2022 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Dyrehavsbakken

MASSIVE CHANGE

NDCC Norwegian-Danish Chamber of Commerce and Culture together with the Norwegian Embassy in Copenhagen have the pleasure of inviting our members and partners to a network event: THURSDAY, APRIL 7th 17.00 – 20.00 We are facing massive changes. Global warming and its impacts on our climate have massive implications – for our societies, our businesses and our personal lives. Welcome to this event where we explore climate change and sustainability and discuss its impacts and opportunities for change across sectors and societies.

Dato:
07. april 2022 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
HUB2, Arne Jacobsens Alle 15-17 , Ørestad City, 2300 København S

GENERALFORSAMLING 2022

Der indkaldes til den årlige NDCC generalforsamling, som i år afholdes i DFDS’ nye hovedkvarter, som ligger i gåafstand fra Nordhavn Station: DFDS A/S, Marmorvej 18, 2100 København Ø.

Dato:
14. marts 2022 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Marmorvej 18, 2100 København Ø

NYTÅRSKUR – traditionelt netværksarrangement i samarbejde med den norske ambassadør

Én af årets inspirerende events, som arrangeres i januar måned, er den årlige NYTÅRSKUR for NDCC medlemmer og tilknyttede partnere. Netværkseventet afholdes traditionen tro i den norske ambassadørs residens, hvor ambassadøren vil være vært for en hyggelig og motiverende sammenkomst hvor alle NDCC medlemmer samt særligt inviterede med interesse i norsk danske erhvervs- og kulturelle forhold, sammen vil byde et nyt år velkommen og gøre status over det netop overståede år. Efterfølgende vil vi samles over en lækker bid brød, mens vi netværker og skaber værdifulde forbindelser og partnerskaber. Personlige invitationer vil blive sendt ud i januar måned 2022.

Dato:
09. februar 2022 kl. 17:30 - 19:30
Sted:
Ambassadørens residens

INVITATION: Economic Outlook BNP Paribas 2022

I tæt samarbejde med SCANDINAVIAN FRENCH CHAMBERS OF COMMERCE og BENELUX BUSINESS CLUB, tilbydes alle NDCC medlemmer at deltage i det årlige "Economic Outlook BNP Paribas 2022" informationsevent, som i år vil blive gennemført, som et virtuel netværksevent. Yderligere detaljer findes i det følgende.

Dato:
28. januar 2022 kl. 09:00 - 10:30
Sted:
ONLINE via TEAMS

NDCC MEDLEMMER INVITERES: Julekomsammen

”Nu er det atter jul igen, det lader sig ikke skjule”… Ja, man skulle næsten tro at det var løgn, men efter et år, som på alle måder har været anderledes, er det blevet tid til at samles og ønske hinanden en glædelig og fredelig jul…for julen skal de ikke tage fra os.

Dato:
01. december 2021 kl. 16:30 - 20:30
Sted:
Tivoli

NDCC anbefaler: "Noget om Helte": Peder Frederik Jensen om Kjell Askildsens "Hundene i Thessaloniki"

”Der findes alt for mange ord i omløb i verden, den, der siger for meget, har ikke sine ord i behold” -Kjell Askildsen

Dato:
25. november 2021 kl. 17:00 - 18:00
Sted:
Københavns Hovedbibliotek

NDCC anbefaler: Koncert: "Requium - en sang om tab og tro"

På vegne af Vor Frelsers Kantori inviteres til koncert i Vor Frelsers Kirke.

Dato:
07. november 2021 kl. 15:00 - 17:16
Sted:
Vor Frelsers Kirke

NDCC anbefaler: Arktisk Festival

Arktis er på alles læber og fylder dagligt medierne med nyheder og historier. På Arktisk festival får du muligheden for at blive opdateret på aktuelle geopolitiske problemstillinger, klimaets forandring og samspillet i Rigsfællesskabet og mellem nationerne i arktiske område.

Dato:
31. oktober 2021 kl. 09:30 - 16:30
Sted:
30-31 oktober: Det Arktiske Hus & Nordatlantens Brygge

NDCC anbefaler: Arktisk Festival

Arktis er på alles læber og fylder dagligt medierne med nyheder og historier. På Arktisk festival får du muligheden for at blive opdateret på aktuelle geopolitiske problemstillinger, klimaets forandring og samspillet i Rigsfællesskabet og mellem nationerne i arktiske område.

Dato:
30. oktober 2021 kl. 09:30 - 16:00
Sted:
30-31 oktober: Det Arktiske Hus & Nordatlantens Brygge

THE ROLE OF AN INVESTOR IN MAKING A DIFFERENCE TO SOCIETY

On October 6, President Inge Jan Henjesand at BI invites Mr. Johan H. Andresen jr. - investor and Chairman of the Board of Ferd- to an exciting online discussion.

Dato:
06. oktober 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Online Webinar

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Afslutningskoncert

Afslutningskoncert med Leif Ove Andsnes og Norske talenter

Dato:
03. oktober 2021 kl. 19:30 - 22:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Eftermiddagskoncert

En eftermiddagskoncert med Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland - senere en koncertperformance med Amalie Stalheim og Kind of Opera

Dato:
03. oktober 2021 kl. 15:00 - 17:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Brunch, Bach & Talk

Brunch, Back & Talk

Dato:
03. oktober 2021 kl. 11:00 - 13:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Koncert

Solokoncert med Leif Ove Andsnes og Late Night Concert med Mathias Eick Quintet

Dato:
02. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Musikalsk møde

En dag i Bent Sørensens tegn og et musikalsk møde med Norges størte klassiske talenter

Dato:
02. oktober 2021 kl. 14:00 - 17:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Åbningsaften

COLLAGE FESTIVAL 2021 er et samarbeid mellom Mogens Dahls Koncerthus og Festspillene i Bergen. Det er en temafestival og årets tema er «Norge i Danmark».

Dato:
01. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

Sommer sammenkomst 2021

Så er vi klar til den årlige NDCC sommersammenkomst på Villa Copenhagen. Vi vil mødes, netværke og nyde traktementet mens vi lader os underholde af de skønne musikalske indslag. En dejlig lejlighed til atter at mødes fysisk efter en lang periode med Coronarestriktioner. Vel mødt...

Dato:
07. september 2021 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen

Festgudtjeneste i anledning af DEN NORSKE NATIONALDAG

Rundt omkring i verdenen fejrer stolte nordmænd deres fædrelands nationaldag på forskellige vis og ved forskellige former for sammenkomster. For 2021, sætter den globale Pandemi naturligvis sine begrænsninger, men nationaldagen SKAL naturligvis fejres uanset hvad på behørig vis og med et positivt syn på fremtiden i og uden for det norske fædreland. Den norske kirke, Sjømannskirken i København, afholder en festgudtjeneste i Vor Frelsers Kirke kl 13:00 - 13:30. Pga Covid19 vil der være krav om tilmelding. www.sjomannskirken.no For yderligere aktiviteter henvises til andre også til kirkens hjemmeside og Facebook. GLÆDELIG 17 MAJ.

Dato:
17. maj 2021 kl. 13:00 - 13:30
Sted:
Vor Frelsers Kirke

LEADERSHIP IN CHALLENGING TIMES

BI Norwegian Business School has the pleasure of inviting you to an interesting and motivational dialogue between Jacob Schram, CEO of Norwegian Shuttle AS and Inge Jan Henjesand, president of BI. The topics of discussion relate to challenges all leaders may cross upon difficult times. The Webinar is FREE and last approx. 45 min for presentation and 15 min for Q&A.

Dato:
23. april 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Free WEBINAR: link below

INDKALDELSE: GENERALFORSAMLING 2021

Indkaldelse til ordinær GENERALFORSAMLING 2021 Som sidste år er vi nødt til at afholde generalforsamlingen digitalt, men med den erfaring vi alle har opbygget i løbet af det seneste år, så springer vi ud i en ”rigtig” digital version. Det betyder, at vi i år vil invitere til ”live” generalforsamling på Teams med efterfølgende – også live – underholdende foredrag. Detaljer følger senere, men her og nu, så vil vi opfordre på det stærkeste til at sætte kryds i kalenderen: ONSDAG, den 14. APRIL KL. 17.00 Udover den formelle generalforsamling, og inden vi overgiver os til at blive underholdt, vil NDCCs bestyrelse også løfte sløret for hvad der er kommet ud af de strategiske overvejelser vi har haft mulighed for at prioritere i løbet af året, og som tegner konturerne af NDCC version 2.0 På vegne af Kim H, Kirsten, Kim F, Jeppe, Dagny, Mathilde, Anne-Liv og Steinar

Dato:
14. april 2021 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Virtuel deltagelse via TEAMS. Link sendt til alle medlemmer

BENELUX BUSINESS CLUB INVITERER: "AIRLINE INDUSTRY, CURRENT DIFFICULTIES FOLLOWING THE CRISIS AND OUTLOOK OF THE TRAVEL INDUSTRY"

Kære NDCC’ere En af vore søsterorganisationer; Benelux Business Club Scandinavia - www.bbcs.dk – inviterer NDCC’s medlemmer med til deres nye event ”Airline industry, current difficulties following the crisis and outlook for the travel industry” med Gijs Van Popta, som er General Manager North Europe for Air France KLM. Webinaret arrangeres i samarbejde med Air France – KLM og Dansk-Fransk Handelsammer https://www.dansk-fransk.dk/ Mens vi venter på, at vi kan mødes igen i egen regi, så er vi glade for at tilbyde vore medlemmer arrangementer som dette. Læs mere og tilmeld jer her: https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

Dato:
24. marts 2021 kl. 09:30 - 10:30
Sted:
https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

AFLYST - Massive change

Kære NDCC’er, <BR><BR><BR\>Så kom den udmelding vi har ventet på – og oven i købet tidligere end forventet. Med forlængelse af forsamlingsrestriktionerne frem til den 18. oktober og med de højeste smittetal nogensinde, så ser vi os desværre nødt til at skære igennem og tage den hårde beslutning at aflyse arrangementet den 22. oktober – både for at udvise ansvarlighed og situationsfornemmelse, men også fordi vi ved, at mange af jer er usikre ved at mødes under de rådende omstændigheder. <BR><BR><BR\> Til gengæld er vi fuldt ud opsat på, at vi vil gennemføre arrangementet så snart som det kan lade sig gøre i 2021 – og forhåbentligvis vil der til den tid være et akkumuleret behov for at mødes som giver grundlag for, at vi bliver rigtigt mange. <BR><BR><BR\> Beklager mange gange, men vi vender stærkt tilbage og håber meget, at du vil deltage når vi i det nye år inviterer til en konference under samme overskrift; Massive Change. Og, med alt det der sker i øjeblikket og ikke mindst i starten af november, så er der vel ingen grund til at tro at antallet temaer vi kan diskutere er blevet mindre til den tid... <BR><BR><BR\> Mange tak for din forståelse.

Dato:
22. oktober 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Villa Copenhagen

Sommersammenkomst 2020

At skulle undvære vor traditionelle sommerkomsammen ville næsten ikke være til at bære. Så i takt med at samfundet langsomt ”åbnes” for forskellige former for sociale events, inviterer vi til en sommerevent, som følger de gældende retningslinjer samtidig med, at vi kan samles.

Dato:
25. august 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
GoBoat - Islands Brygge 10

Ledelseskonference 2020 - UDSKUDT

Corona situation gør at vi har set os nødsaget til at udsætte årets ledelseskonference igen. Planen er nu en nordisk konferance i 2021.

Dato:
01. august 2020 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme, Ørestaden

AFLYST - Sommer-kom-sammen 2020 - Klampenborg Galopbane

Grundet corona-situationen, er vi desværre nødsaget til at aflyse den planlagte sommer-kom-sammen på Klampenborg Galopbane. Der bliver arrangeret en sensommer-kom-sammen i august.

Dato:
18. maj 2020 kl. 00:00 - 21:00
Sted:
Klampenborg Galopbane

Digital generalforsamling - Frist for afstemning om bestyrelsens beslutningspunkter

Så er der tid for afstemning, i vores digitale generalforsamling. Nedenunder finder I generalforsamlingens punkter til afstemning. Der er ikke indkommet hverken spørgsmål eller kommentarer til punkterne. Alle medlemmer har også fået punkterne tilsendt pr mail. For at deltage, skal I sende mailen retur, med et ja eller nej ved hvert af punkterne. Sidste frist for at deltage i afstemningen er fredag den 24. april.

Dato:
24. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

Digital generalforsamling - Frist for at stille spørgsmål til dagsordenens punkter

Kære medlem af NDCC Som I sikkert har fuld forståelse for, så var vi nødt til at ændre på formen for årets ordinære generalforsamling, som var indkaldt til den 24. marts. På grund af situationen og usikkerheden om hvornår det igen vil være muligt at samles derude i den virkelige verden, så afholder vi i år vores generalforsamling digitalt efter følgende regler:

Dato:
08. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

AFLYST - Generalforsamling

I lys af de seneste dages udmeldinger fra myndighederne, ser vi ingen vej udenom at aflyse vores arrangement på Villa Copenhagen og den efterfølgende ordinære generalforsamling i DGI-Byen.

Dato:
24. marts 2020 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen og DGI Byen

Nytårskur

Vi holder nytårskur hos den norske ambassadør.

Dato:
20. januar 2020 kl. 17:00 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Bæredygtighed

De fleste har nok hørt om FN’s Sustainable Development Goals – eller Verdensmålene, som de også kaldes. De tordner frem med fuld kraft i disse år, både politisk og i erhvervslivet. Men hvorfor er det nu lige, at de 17 mål er så vigtige – og hvorfor lige 2030...? Og hvordan kan virksomheder rent faktisk mærke, at det gør en forskel for dem at arbejde med målene?

Dato:
13. november 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DFDS

Fødevareinnovation

Der har aldrig været større fokus på fødevareinnovation end i disse dage. Dels fordi konkurrencen er hårdere end nogensinde, men også fordi vores fokus på sundhed, klima og bæredygtighed får os til at ændre vores adfærd og vore præferencer – også i forhold til hvad vi indtager af mad og drikke.

Dato:
17. september 2019 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
NJORD Advokatpartnerselskab

Sommer-kom-sammen 2019 -

Årets sommer-komsammen bæd på et par sjove timer på vandet i bestræbelserne på at få bådene af typen Match Racer DS 37 til at sejle optimalt.

Dato:
18. juni 2019 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Kongelig Dansk Yachtklub

Jagten på det skandinaviske ledelses-DNA

Sammen med Norges Ambassade, BI’s og Stockholm School of Economics’alumner i København, arrangerede vi en halvdags konference om ledelse på skandinavisk

Dato:
04. juni 2019 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme i Ørestaden

For erhvervsmedlemmer: Brexit arrangement

I samarbejde med DNB: miniseminar for erhvervsmedlemmer om Brexit.

Dato:
10. april 2019 kl. 12:00 - 16:30
Sted:
Norges ambasadørs residens

Generalforsamling 2019

Generalforsamlingen fandt sted i UNOPS’ globale hovedkvarter i Nordhavnen. UNOPS’ mission er at hjælpe mennesker i nød ved at gøre det muligt for FN, regeringer og andre partnere at lede projekter, infrastruktur og indkøb på en bæredygtig og effektiv måde.

Dato:
20. marts 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
FN-byen, København

Nytårskur 2019

Ambassadør Aud Kolberg inviterede til den traditionsrige nytårskur.

Dato:
10. januar 2019 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Førjulkomsammen 2018

Årets jule-begivenhed fandt sted i Nyhavn. Vi startede aftenen med en rundvisning i det gamle Nyhavn med gode historier om både tidligere restaurationer og havnens udvikling fra skummelt og hærget ”red light district” til en af Københavns mest mondæne adresser og vigtigste turistattraktioner, og selve indbegrebet af København som destination for mange, både tilrejsende og lokale.

Dato:
04. december 2018 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Nyhavn

BLOX

En af Københavns nyeste seværdigheder og et markant indslag i byens arkitektoniske landskab er BLOX - hele Danmarks verden for arkitektur, design og gode ideer. Det er et af Københavns helt store udviklingsprojekter og en ny destination i byen.

Dato:
01. november 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
BLOX

Fremtidens arbejdsplads

Arbejdspladsen er under forandring. Hvordan bliver fremtidens arbejdsplads, og hvilke trends og internationale strømninger kan vi forvente kommer til Danmark?

Dato:
19. september 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Gorrissen Federspiel, Axel Towers

Sommer-kom-sammen 2018

Sommer-arrangmentet 2018 blev holdt på en af hovedstadens nye attraktioner; det kombinerede ski-og-forbrændingsanlæg COPENHILL, som ligger på Margretheholm, midt imellem Prøvestenen og Refshaleøen.

Dato:
13. juni 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
COPENHILL

AI - Artificial Intelligence

I samarbejde med BI Alumni og Salesforce havde vi et kig ind i fremtiden – nærmere bestemt om AI – Artificial Intelligence.

Dato:
19. april 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Salesforce Denmark

Generalforsamling 2018

NDCC viste på årets generalforsamling, at der er bred opbakning om den udvikling som allerede er i gang, og som fortsætter i det kommende år. Efter sammenlægningen af NDCC og NPC for to år siden, er der nu en stærk oplevelse af én forening, hvilket også har medvirket til, at det sidste års arangementer både har været af højere kvalitet og nydt større opbakning fra medlemmerne end nogensinde.

Dato:
14. marts 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Børsbygningen, København

Nytårskur 2018

Norges ambassadør Aud Kolberg inviterede NDCCs medlemmer til den tradiotionsrige nydtårsmodtagelse i residensen.

Dato:
16. januar 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

Førjulkomsamen 2017

Kultur & tapas

Dato:
05. december 2017 kl. 16:45 - 21:00
Sted:
Kgl Teater og Tango Y Vinos

Iværksætteri

Et medlemsarrangement, hvor vi – ud over at blive klogere på den rolle iværksætteri betyder for Danmark og den danske økonomi, på incitamenter og barrierer for iværksætteri – også stiftet bekendtskab med to unge virksomheder med succes, men som også kunne fortælle hvad der ligger bag af udfordringer og hårdt arbejde.

Dato:
15. november 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Innovasjon Norge

Digitalisering: store og små data

Efterårets første medlemsarrangement gav os et spændende indblik i hvor digitaliseringen bærer hen.

Dato:
05. september 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DNV GL

Sommer-kom-sammen 2017

Årets sommerafslutning blev et socialt arrangement tilsat lidt spændende danmarkshistorie.

Dato:
20. juni 2017 kl. 16:00 - 21:15
Sted:
Udflugt til Flakfortet

Nyheder og mediebilledet - disruption og fake news

Forårets andet medlemsarrangement blev et brag af en diskussion mellem to garvede mediepersoner

Dato:
09. maj 2017 kl. 18:00 - 20:30
Sted:
Schæffergaarden

Netværksmøde 2017 #4

Dato:
02. maj 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Netværksmøde 2017 #3

Dato:
04. april 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Generalforsamling 2017

Foreningen afholdt sin generalforsamling mandag 27. februar.

Dato:
27. marts 2017 kl. 16:30 - 19:30
Sted:
Københavns Rådhus

Netværksmøde #2 2017

Dato:
14. marts 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Accura Advokatpartnerselskab

Netværksmøde #1 2017

Dato:
21. februar 2017 kl. 08:00 - 09:30
Sted:
Lundgrens

Nytårskur 2017

Vi starter året hjemme hos Ambassadør Ingvard Havnen.

Dato:
01. februar 2017 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

NDCC – Julehygge

Julearrangement hos Den Frie Udstillingsbygning, hvor vi igen vil afslutte året sammen med en gløgg i hånden.

Dato:
06. december 2016 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Den Frie Udstillingsbygning

Netværksmøde #5 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
22. november 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Verden set fra FN

Verden – og vores lille hjørne af den – set fra FN / Mogens Lykketoft.

Dato:
08. november 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ambassadørens residens

Netværksmøde #4 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
11. oktober 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
SIGNAL arkitekter

Netværksmøde #3 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
23. august 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Den Norske Ambassade

Sommer-kom-sammen 2016

NDCC Sommerfest – Et arrangement over i den mere underholdende genre med god mad og god drikke.

Dato:
21. juni 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ravelinen

Netværksmøde #2 2016

Netværksmøde #2 – med 20 deltagere, både gengangere og nye medlemmer.

Dato:
15. juni 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
MT HØJGAARD

Netværksmøde #1 2016

Netværksmøde 1# – i den nye foreningens historie gik i luften. Der var 15 deltager, med en god blanding af erhverv og private medlemmer.

Dato:
10. maj 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Lundgrens

Møde med Åge Hareide

Medlemsarrangement med landsholdstræner Åge Hareide og Deloitte's COO Jesper Jørgensen.

Dato:
20. april 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Deloitte

eventsoverview1098