Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
richtext1104

Aktuelle Arrangementer

NDCC's arrangementer har aktuelle temaer indenfor norsk og dansk erhvervs- og kulturliv. Networking er en vigtig del af vores arrangementer. Sommerfest og julefrokost har en mer social profil men altid med en kulturel ramme

Her er en oversigt over kommende arrangementer. Listen opdateres løbende, når nye arrangementer kommer på plads.

eventsoverview1098
eventsoverview1098

SÆT KRYDS: LIVING WITH VIKINGS v/ Kirsten Weiss

Under titlen LIVING WITH VIKINGS vil Kirsten Weiss holde et underholdende og informativt foredrag omkring de finurlige forskelle og ligheder mellem vore nordiske kulturer. Målet med foredraget er at skabe appetit til at blive klogere på os selv og vor indvirkning på vor omverden. Kirsten Weiss er en anerkendt foredragsholder og forfatter med en række anerkendte udgivelser bag sig herunder netop bogen med titlen LIVING WITH VIKINGS.

Dato:
11. september 2024 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DFDS House, Auditoriet, Marmorvej 18, 2100 København Ø

SÆT KRYDS: KULTURLEDELSE - ET SPÆNDENDE NETVÆRKSEVENT

Med udsigt til Aalborgs havnefront, Limfjorden vil vi præsentere et spændende program, som på de overordnede linier vil beskæftige sig med kulturledelse. Fra Connecting Cultures vil Signe Ørum tage os igennem netop dette spændende emne, som er mere aktuel end nogensinde før i en verden, som i stigende grad internationaliseres. Der vil være andre relevante og inspirerende indlæg og inden vi går ombord i den lækre buffet og alle deltagere kan netværke, vil der være et musikalsk indslag af repræsentanter fra Aalborg Symfoniorkester. Der er lagt op til en inspirende dag for alle deltagere hvor alle sanser bliver taget under behandling. Medlemmer af Norsk Dansk handelskammer (NDCC) deltager gratis. Ikke-medlemmer kan deltage mod betaling. Vil du vide mere om et personligt eller firmamedlemsskab i NDCC: https://ndcc.dk/medlemskab/ Invitationer vil blive sendt ud til alle medlemmer senere på sæsonen.

Dato:
01. oktober 2024 kl. 14:00 - 20:00
Sted:
Musikkens Hus, Musikkens Plads 1 DK-9000 Aalborg

SÆT KRYDS: Moving Talent & Drivkraft Danmark netværksmøde

Moving Talent vil være vært for denne interessante og relevante netværksevent. Med udgangspunkt i en branche, som har voksende betydning for erhvervslivet i dets bestræbelser på fastholdelse og udvikling af personalets kompetance, vil vort medlem Moving Talent introducere os for dette område og dele lidt info om trends i erhvervslivet. Derudover har Drivkraft Danmark indvilget i at holde en kort briefing / status på udviklingstendenser i energi- og transportsektoren. Dette vil inkluderer information om energiøer samt PtX og CCUS teknologier. Sæt allerede kryds i kalenderen nu. Nærmere information følger og der vil blive udsendt invitation til alle NDCC medlemmer senere på året. Netværkseventen bliver afholdt hos Moving Talent på Frederiksberg.

Dato:
08. oktober 2024 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Rosenørns Allé 31, 1970 Frederiksberg

SÆT KRYDS: 2024 Juleafslutningsnetværk på Villa Copenhagen

Vi skal atter mødes i stemningsfyldte omgivelser og på hyggeligste vis "gå ombord" i julen og ønske hinanden en glædelig jul og takke for året der er gået.

Dato:
26. november 2024 kl. 17:30 - 21:00
Sted:
T37 - Villa Copenhagen