Bliv
medlem

MEDLEMSKAB
eventsoverview1098

BLOX

En af Københavns nyeste seværdigheder og et markant indslag i byens arkitektoniske landskab er BLOX - hele Danmarks verden for arkitektur, design og gode ideer. Det er et af Københavns helt store udviklingsprojekter og en ny destination i byen.

Dato:
01. november 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
BLOX

Tegnet af den internationalt anerkendte tegnestue OMA. BLOX åbnede i maj 2018 med ambitionen om at blive en magnet for byliv og et nyt kulturelt centrum, der skaber liv og binder by og havn sammen. Bygningen danner rammen om blandt andet Dansk Arkitektur Centers udstillinger og BLOXHUB – et tværfagligt innovationsmiljø for bæredygtig udvikling.


Arrangementet fokuserede på selve huset og på dets største beboer, DAC - Dansk Arkitektur Center, som inden sommer flyttede fra pakhuset i Strandgade til deres nye domicil. Aftenens vært og guide var Peter Bentzon, Chef for projektfinansiering og forretningsudvikling i DAC, og efter en omvisning og en introduktion til DAC’s arbejde og lidt til ganen, kunne vi fordybe os i udstillingen ”Ove Arup and the Philosophy of Total Design”.