arrangementeroversigt0

Sommersammenkomst 2020

At skulle undvære vor traditionelle sommerkomsammen ville næsten ikke være til at bære. Så i takt med at samfundet langsomt ”åbnes” for forskellige former for sociale events, inviterer vi til en sommerevent, som følger de gældende retningslinjer samtidig med, at vi kan samles.

Dato:
25. august 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
GoBoat - Islands Brygge 10

Det er derfor en stor glæde, i samarbejde med vores nye medlem, GoBoat at kunne invitere NDCC’s medlemmer til et sensommerarrangement, som vil byde på et lækkert traktement mens vi er på vandet, en inspirerende sejltur rundt i Københavns Havn, hvor vi selv fører fartøjet samt en god portion inspiration til årets senere netværksevents.PROGRAMMET vil se ud som følger

16:30 Vi mødes ved GoBoat på Islands Brygge 10 og fordeler os i de fortøjede GoBoats i små grupper

17:00 Vi byder velkommen fra molen og gennemgår programmet. Herefter ”stikker vi til søs”.

Hver båd udvælger én eller flere styrmænd, som vil sikre, at bådene følges ad på vor fælles ”opdagelsesrejse”. Undervejs serveres lidt lækkert smørrebrød fra Aamanns med drikkevarer, som indtages mens vi nyder København fra vandsiden. Der vil være mindre stop undervejs hvor vi samles og modtager lidt information om blandt andet GoBoats forretning og strategi, som i sig selv er en meget spændende og inspirerende historie.

20:00 Efter en dejlig sejltur med NDCC’s egne medlemmer ved roret, lægger vi atter til kaj på Islands Brygge.

TILMELDING

I sagens natur er der et begrænset antal pladser til rådighed, så vi anbefaler hurtig tilmelding til kontakt@ndcc.dk snarest og senest den 30 juni.

Virksomhedsmedlemmer kan deltage med indtil tre personer.

Deltagergebyret for private medlemmer vil være kr. 100,- Beløbet. indbetales til kontonr. 5290-9020219006, mærket med medlemmets navn, eller via Mobilepay nummer 67208.For at sikre, at så mange medlemmer som muligt får mulighed for at deltage, vil private medlemmer i første omgang ikke kunne tage gæster med. Vi sætter naturligvis gerne på venteliste, dersom der skulle være ledige pladser efter deadline


Bliv
medlem