Medlemmer - Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Virksomhedstyper

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC. Kultur- og vidensinstitution, der har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, indgår i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

Medlemsoversigt

I højre kolonne finder du en samlet oversigt over NDCCs virkomshedsmedlemmer. Ved at klikke på virksomhedens navn får du her en kort præsentation af virksomheden:

Thuesen Jensen AS

Jens Peter Thuesen


Smedeland 11
DK 2600 Glostrup
+45 70 20 52 22
+45 40 34 15 12
jp@tj.dk
www.tj.dk
1939
82

TJ Group består af Thuesen Jensen DK, Bastian NO, Sebastian SE og Thuesen Jensen FI. Gruppen har kontor, udstilling og salgsplatform i København, Stockholm og Oslo.

TJ Group er et moderne HOUSE of BRANDS som arbejder med markedskommunikation/Markedsføring/PR, og salg/konsulent arbejde/Trade Hot line forbruger services.

Selskabet har ca. 1200 kunder i Scandinavien og leverer undervisning/træning, merchendaising, demonstrationer, distribution/logistik samt udstillinger og messer.

Vi fører brands som Alfi, Pillivuyt, Muviel, Bormioli, Peugeot, Kitchen-aid og Rösle.

Vi er "Årets leverandør" til Magasin, "Årets leverandør" til Imerco, har vundet "Innovations prisen" og er 2 gange blevet hædret for excellent arbejde af Dansk/Fransk Handelsunion.

Det norske datterselskab hedder Bastian og holder til lige udenfor Oslo. De sælger til norsk detailhandel de brands som vi har forhandlingen af i Norge – se www.bastian.no.

Af kunder kan nævnes Christiania Glasmagasin, Kitchen, Jernia, Elkjøp, Traktøren og en række mindre selvstændige glasmagasiner og gavebutikker. 

Læs mere om hvordan din virksomhed kan blive medlem.

Læs mere om vore private medlemmer.

 

”NPC var en vigtig døråbner til et nyt netværk da jeg flyttede til København i 2013. Jeg havde ikke arbejde og var glad for gode indspil og tips om det danske arbejdsmarked.

Da jeg efterhånden startede hos Resources, var det naturlig for vores virksomhed at blive medlem i NDCC. Vores kunder er nordiske, og jeg som nordmand arbejder en del med opdrag i Oslo. Gennem NDCC-netværket har jeg fået mange gode kontakter, som igen har åbnet døre til nye netværk.”

Siri Zachariassen, Research manager – partner hos Resources