Medlemmer – Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab

Jens V. Mathiasen, Partner og Magnhild Sæbø, Advokat


H.C. Andersens Boulevard 12
+45 3341 4141
+45 3341 4133
Gorrissen Federspiel har rødder tilbage til slutningen af det nittende århundrede
ca. 400

Advokatvirksomhed. "Gorrissen Federspiel har i mange år været blandt de førende erhvervsadvokatvirksomheder i Danmark med stærke og mangeårige internationale relationer. Vore arbejdsområder omfatter alle grene af dansk og EU erhvervsjura. Gorrissen Federspiel er et fuldt integreret og internationalt arbejdende advokatfirma, med ca. 400 medarbejdere, hvoraf mere end halvdelen af medarbejderne er jurister."

Gorrissen Federspiel har stærke og mangeårige norske relationer, herunder et omfattende samarbejde med de største norske advokatvirksomheter. Herudover har enkelte medarbejdere særlige personlige, familiemæssige og arbejdsrelaterede relasjoner til Norge. Jens V. Mathiasen har bl.a. arbejdet som norsk advokat i Oslo i perioden 2001-2003, og skandinaviske klienter, primært indenfor finansiering/bank og shipping. Magnhild Sæbø er norsk, og har et indgående kendskab til Norge, det norske sprog og norsk kultur og næringsliv.

Virksomhedstype

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC.

Hvis du repræsenterer en kultur og / eller vidensinstitution, hvor I har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, vil I indgå i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

 

Medlemsoversigt

I HØJRE KOLONNE FINDER DU EN SAMLET OVERSIGT OVER NDCC’s VIRKSOMHEDSMEDLEMMER.

Ved at klikke på virksomhedens navn finder du en kort præsentation af virksomheden.

 

MEDLEMMER – PRIVAT

Enhver erhvervsaktiv privatperson med en særlig interesse for norsk-danske anliggender kan være medlem af NDCC, deltage i foreningens aktiviteter og vælges til foreningens bestyrelse.