Medlemmer - Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Virksomhedstyper

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC. Kultur- og vidensinstitution, der har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, indgår i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

Medlemsoversigt

I højre kolonne finder du en samlet oversigt over NDCCs virkomshedsmedlemmer. Ved at klikke på virksomhedens navn får du her en kort præsentation af virksomheden:

Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab

Jens V. Mathiasen, Partner og Magnhild Sæbø, Advokat


H.C. Andersens Boulevard 12
DK - 1553 København V
+45 3341 4141
+45 3341 4133
Gorrissen Federspiel har rødder tilbage til slutningen af det nittende århundrede
ca. 400

Advokatvirksomhed. "Gorrissen Federspiel har i mange år været blandt de førende erhvervsadvokatvirksomheder i Danmark med stærke og mangeårige internationale relationer. Vore arbejdsområder omfatter alle grene af dansk og EU erhvervsjura. Gorrissen Federspiel er et fuldt integreret og internationalt arbejdende advokatfirma, med ca. 400 medarbejdere, hvoraf mere end halvdelen af medarbejderne er jurister."

Gorrissen Federspiel har stærke og mangeårige norske relationer, herunder et omfattende samarbejde med de største norske advokatvirksomheter. Herudover har enkelte medarbejdere særlige personlige, familiemæssige og arbejdsrelaterede relasjoner til Norge. Jens V. Mathiasen har bl.a. arbejdet som norsk advokat i Oslo i perioden 2001-2003, og skandinaviske klienter, primært indenfor finansiering/bank og shipping. Magnhild Sæbø er norsk, og har et indgående kendskab til Norge, det norske sprog og norsk kultur og næringsliv. 

Læs mere om hvordan din virksomhed kan blive medlem.

Læs mere om vore private medlemmer.

 

”NPC var en vigtig døråbner til et nyt netværk da jeg flyttede til København i 2013. Jeg havde ikke arbejde og var glad for gode indspil og tips om det danske arbejdsmarked.

Da jeg efterhånden startede hos Resources, var det naturlig for vores virksomhed at blive medlem i NDCC. Vores kunder er nordiske, og jeg som nordmand arbejder en del med opdrag i Oslo. Gennem NDCC-netværket har jeg fået mange gode kontakter, som igen har åbnet døre til nye netværk.”

Siri Zachariassen, Research manager – partner hos Resources