Medlemmer - Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Virksomhedstyper

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC. Kultur- og vidensinstitution, der har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, indgår i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

Medlemsoversigt

I højre kolonne finder du en samlet oversigt over NDCCs virkomshedsmedlemmer. Ved at klikke på virksomhedens navn får du her en kort præsentation af virksomheden:

SYSCO Danmark ApS

Frank Vikingstad


Regus Express
Terminal 3
Copenhagen Airport
DK - 2770 Kastrup
+45 70 26 15 00
www.sysco.dk
2016
120

SYSCO er et fuldservice IT-selskab. Vi leverer konsulenttjenester, økonomitjenester, driftstjenester, teknologi og løsninger til selskaber i privat og offentlig sektor. Vores konsulenter har erfaring fra en række brancher, men har specielt fokus på energiselskabernes behov. Vi er det største uavhengige IT-miljø i energibransjen i Norge, og betragter dette som vores industri-vertikal. SYSCO er et ledende fagmiljø indenfor Oracle teknologi, og er specialiserede på flere områder. I 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016 ble SYSCO kåret til Partner of the Year af Oracle Norge. Vi betragter dette som vores teknologi-horisontal.

Etableret i Haugesund 2004. Sysco Danmark er et datterselskab til norske SYSCO AS, som har 100 % norsk ejerskab. SYSCO har afdelinger i Haugesund, Stavanger, Bergen, Ølen, Stord, Oslo, København og Stockholm. 

Læs mere om hvordan din virksomhed kan blive medlem.

Læs mere om vore private medlemmer.

 

”NPC var en vigtig døråbner til et nyt netværk da jeg flyttede til København i 2013. Jeg havde ikke arbejde og var glad for gode indspil og tips om det danske arbejdsmarked.

Da jeg efterhånden startede hos Resources, var det naturlig for vores virksomhed at blive medlem i NDCC. Vores kunder er nordiske, og jeg som nordmand arbejder en del med opdrag i Oslo. Gennem NDCC-netværket har jeg fået mange gode kontakter, som igen har åbnet døre til nye netværk.”

Siri Zachariassen, Research manager – partner hos Resources