Medlemmer – Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

SYSCO Danmark ApS

Peder Kirkegaard Madsen


Borupvang 3
DK – 2750 Ballerup
+47 4797 7338
www.sysco.dk
2016
120

SYSCO er et fuldservice IT-selskab. Vi leverer konsulenttjenester, økonomitjenester, driftstjenester, teknologi og løsninger til selskaber i privat og offentlig sektor. Vores konsulenter har erfaring fra en række brancher, men har specielt fokus på energiselskabernes behov. Vi er det største uavhengige IT-miljø i energibransjen i Norge, og betragter dette som vores industri-vertikal. SYSCO er et ledende fagmiljø indenfor Oracle teknologi, og er specialiserede på flere områder. I 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016 ble SYSCO kåret til Partner of the Year af Oracle Norge. Vi betragter dette som vores teknologi-horisontal.

Etableret i Haugesund 2004. Sysco Danmark er et datterselskab til norske SYSCO AS, som har 100 % norsk ejerskab. SYSCO har afdelinger i Haugesund, Stavanger, Bergen, Ølen, Stord, Oslo, København og Stockholm.

Virksomhedstype

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC.

Hvis du repræsenterer en kultur og / eller vidensinstitution, hvor I har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, vil I indgå i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

 

Medlemsoversigt

I HØJRE KOLONNE FINDER DU EN SAMLET OVERSIGT OVER NDCC’s VIRKSOMHEDSMEDLEMMER.

Ved at klikke på virksomhedens navn finder du en kort præsentation af virksomheden.

 

MEDLEMMER – PRIVAT

Enhver erhvervsaktiv privatperson med en særlig interesse for norsk-danske anliggender kan være medlem af NDCC, deltage i foreningens aktiviteter og vælges til foreningens bestyrelse.