Medlemmer – Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Tryg

Nordic Contract Manager Henrik Nilsen


Klausdalsbrovej 601
DK – 2750 Ballerup
41 86 22 55
www.tryg.dk

Vi vil være bedst i branchen til forsikring, mennesker og indtjening. Vores 3.600 medarbejdere sikrer tryghed og værdi for 2,7 millioner kunder. Vi stræber efter høj kunde- og medarbejdertilfredshed. Tryg er det næststørste skadeforsikringsselskab i Norden med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark og Norge er vi henholdsvis den største og tredjestørste aktør, mens vi i Sverige er femte største aktør. Vores forsikringer dækker blandt andet arbejdsskade, bil, ejendom, løsøre, transport, villa, ulykke og sundhed. Vi tilbyder hovedsageligt forsikringer gennem egne salgs- og servicekanaler samt gennem partnere som Nordea og AXA Corporate Solutions.

Virksomhedstype

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC.

Hvis du repræsenterer en kultur og / eller vidensinstitution, hvor I har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, vil I indgå i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

 

Medlemsoversigt

I HØJRE KOLONNE FINDER DU EN SAMLET OVERSIGT OVER NDCC’s VIRKSOMHEDSMEDLEMMER.

Ved at klikke på virksomhedens navn finder du en kort præsentation af virksomheden.

 

MEDLEMMER – PRIVAT

Enhver erhvervsaktiv privatperson med en særlig interesse for norsk-danske anliggender kan være medlem af NDCC, deltage i foreningens aktiviteter og vælges til foreningens bestyrelse.