Medlemmer - Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Virksomhedstyper

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC. Kultur- og vidensinstitution, der har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, indgår i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

Medlemsoversigt

I højre kolonne finder du en samlet oversigt over NDCCs virkomshedsmedlemmer. Ved at klikke på virksomhedens navn får du her en kort præsentation af virksomheden:

Schæffergården

Peter Feddersen


Jægersborg Allé 166
DK – 2820 Gentofte
+45 3977 2800
+45 3977 2801
1946
42

Kursus & konferencecenter, hotel og restaurant. Schæffergården er et nordisk hotel og konferencecenter. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og køkken er nordisk. Stedet har en mangfoldighed af mødelokaler og -faciliteter - fordelt i Jagtslottet, Agorafløjen og eksklusive Villa Helene, der er yderst velegnet til afholdelse af bl.a. bestyrelsesmøder og lederseminarer. Huset rummer 25 forskellige møde- og plenumlokaler,herunder et stort auditorium til 225 personer, og en kokkeskole til brug for teambuilding og sociale aktiviteter. Stedet har egen stor park og egen sø. Schæffergårdens Restaurant Wohlert, med plads til 250 gæster, har som det første og eneste konferencecenter opnået det Økologiske Spisemærke i Sølv, der betyder at 60-90% af råvarerne er økololgiske.

Ejes af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde, som ligeledes ejer Lysebu - hotel og konferencecenter i Oslo lige ved Holmenkollen skihop. 

Læs mere om hvordan din virksomhed kan blive medlem.

Læs mere om vore private medlemmer.

 

”NPC var en vigtig døråbner til et nyt netværk da jeg flyttede til København i 2013. Jeg havde ikke arbejde og var glad for gode indspil og tips om det danske arbejdsmarked.

Da jeg efterhånden startede hos Resources, var det naturlig for vores virksomhed at blive medlem i NDCC. Vores kunder er nordiske, og jeg som nordmand arbejder en del med opdrag i Oslo. Gennem NDCC-netværket har jeg fået mange gode kontakter, som igen har åbnet døre til nye netværk.”

Siri Zachariassen, Research manager – partner hos Resources