Medlemmer – Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Schæffergården/Fondet for Dansk-Norsk Samarbeid

Assisterende direktør Peter Feddersen og Rådgiver Aja Bugge


Jægersborg Allé 166
DK – 2820 Gentofte
+45 3977 2800
+45 3977 2801
1946
42

Kursus & konferencecenter, hotel og restaurant. Schæffergården er et nordisk hotel og konferencecenter. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og køkken er nordisk. Stedet har en mangfoldighed af mødelokaler og -faciliteter - fordelt i Jagtslottet, Agorafløjen og eksklusive Villa Helene, der er yderst velegnet til afholdelse af bl.a. bestyrelsesmøder og lederseminarer. Huset rummer 25 forskellige møde- og plenumlokaler,herunder et stort auditorium til 225 personer, og en kokkeskole til brug for teambuilding og sociale aktiviteter. Stedet har egen stor park og egen sø. Schæffergårdens Restaurant Wohlert, med plads til 250 gæster, har som det første og eneste konferencecenter opnået det Økologiske Spisemærke i Sølv, der betyder at 60-90% af råvarerne er økololgiske.

Ejes af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde, som ligeledes ejer Lysebu - hotel og konferencecenter i Oslo lige ved Holmenkollen skihop.

Virksomhedstype

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC.

Hvis du repræsenterer en kultur og / eller vidensinstitution, hvor I har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, vil I indgå i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

 

Medlemsoversigt

I HØJRE KOLONNE FINDER DU EN SAMLET OVERSIGT OVER NDCC’s VIRKSOMHEDSMEDLEMMER.

Ved at klikke på virksomhedens navn finder du en kort præsentation af virksomheden.

 

MEDLEMMER – PRIVAT

Enhver erhvervsaktiv privatperson med en særlig interesse for norsk-danske anliggender kan være medlem af NDCC, deltage i foreningens aktiviteter og vælges til foreningens bestyrelse.