Medlemmer - Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Virksomhedstyper

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC. Kultur- og vidensinstitution, der har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, indgår i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

Medlemsoversigt

I højre kolonne finder du en samlet oversigt over NDCCs virkomshedsmedlemmer. Ved at klikke på virksomhedens navn får du her en kort præsentation af virksomheden:

Color Hotel Skagen A/S

Adm.direktør Rikke Gandrup


Gl. Landevej 39
DK-9990 Skagen
+45 98 44 22 33
+45 98 44 21 34
1969
ca. 30

Color Hotel Skagen A/S er et dansk selskab med norske ejere. Hotellet har siden 1995, været ejet af Color Line og ca. halvdelen af hotellets gæster er nordmænd. Color Hotel Skagen er det eneste 4-stjernede hotel i Skagen. Hotellet ligger i et skønt natur-område mellem Gl. Skagen og Skagen by og er med 151 værelser Skagens største. Hotellet tilbyder weekend- og ferieophold, konferencer, møder og arrangerer små og store selskaber. Color Hotel Skagen har medarbejdere med meetovation-certificering, der er spe-cielt uddannede til at arrangere møder og konferencer med maksimalt udbytte for virksomheder. Hotellet råder over fem konferencelokaler med køreklar teknik. Der er plads til max 350 personer i samme lokale i biografopstilling og 250 personer i skolebordsopstilling.

Color Group ASA, Oslo 

Læs mere om hvordan din virksomhed kan blive medlem.

Læs mere om vore private medlemmer.

 

”NPC var en vigtig døråbner til et nyt netværk da jeg flyttede til København i 2013. Jeg havde ikke arbejde og var glad for gode indspil og tips om det danske arbejdsmarked.

Da jeg efterhånden startede hos Resources, var det naturlig for vores virksomhed at blive medlem i NDCC. Vores kunder er nordiske, og jeg som nordmand arbejder en del med opdrag i Oslo. Gennem NDCC-netværket har jeg fået mange gode kontakter, som igen har åbnet døre til nye netværk.”

Siri Zachariassen, Research manager – partner hos Resources