Medlemmer - Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Virksomhedstyper

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC. Kultur- og vidensinstitution, der har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, indgår i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

Medlemsoversigt

I højre kolonne finder du en samlet oversigt over NDCCs virkomshedsmedlemmer. Ved at klikke på virksomhedens navn får du her en kort præsentation af virksomheden:

ATPI Griffinstone

Kim Frost Fuglsang


Havnegade 35
DK – 1058 København K
+45 3391 5915
+45 3391 5916
www.atpi.com
I Danmark: 2002 - I Norge: 1995
14 medarbejdere placeret i Danmark

Globalt specialist rejsebureau med fokus på Offshore og Marine rejser. Desuden også leveringsdygtig i rejseløsninger for erhvervsrejser. (tidligere Instone International )

Tæt nordisk aktivitet og samarbejde med vort kontorer i Bergen, Stavanger, Oslo og Arendal. Desuden sidder den nordiske ledelse af "New Business Development" i Danmark (Kim Frost Fuglsang)
 

Læs mere om hvordan din virksomhed kan blive medlem.

Læs mere om vore private medlemmer.