Medlemmer – Erhverv

Alle virksomheder med aktivitet i Danmark og med interesse for at styrke norsk-dansk samhandel og norsk-danske relationer kan være medlem af NDCC – enten som ordinært medlem, eller som sponsormedlem.​

Accura Advokatpartnerselskab

Partner, Advokat Karsten Kielland & Partner, Advokat Poul Jagd Mogensen


Tuborg Boulevard
DK – 2900 Hellerup
+45 3945 2800
+45 3945 2801
www.accura.dk
dec-99
175

Accura er et af de førende advokatfirmaer i Danmark. Blandt vores kunder er en lang række nationale, scandinaviske og multinationale virksomheder, finansielle institutioner, private equity-fonde, offentlige myndigheder, regeringer og private selskaber samt deres ejere.

Via vores gode relationer til den Kgl. Norske Ambassade og Innovasjon Norge gennem snart 30 år og vore personlige norske relationer er vi en del af "det norske miljø" i Danmark

Virksomhedstype

Medlemmerne omfatter alt fra enkeltmandsvirksomheder med aktiviteter i eller interesse for norsk-danske relationer til store spillere inden for sektorer som bank og forsikring, ejendomme, olie og gas, transport, fødevarer og detailhandel. Der er ingen begrænsninger på hvilken type virksomhed eller inden for hvilket erhvervsmæssigt område man skal beskæftige sig for at være medlem af NDCC.

Hvis du repræsenterer en kultur og / eller vidensinstitution, hvor I har aktiviteter eller interesser for norsk-danske relationer, vil I indgå i foreningen på samme vilkår som erhvervsmedlemmer.

 

Medlemsoversigt

I HØJRE KOLONNE FINDER DU EN SAMLET OVERSIGT OVER NDCC’s VIRKSOMHEDSMEDLEMMER.

Ved at klikke på virksomhedens navn finder du en kort præsentation af virksomheden.

 

MEDLEMMER – PRIVAT

Enhver erhvervsaktiv privatperson med en særlig interesse for norsk-danske anliggender kan være medlem af NDCC, deltage i foreningens aktiviteter og vælges til foreningens bestyrelse.