Bliv medlem

Alle der har en interesse i relationen mellem Danmark og Norge kan blive medlem, enten som privat person eller som virksomhed (erhverv), herunder videns- og kulturinstitutioner.

 

TILMELD DIG
ERHVERV
  TILMELD DIG
PRIVAT

 

 

 

Medlemsfordele

Som medlem af NDCC får du adgang til et netværk bestående af beslutningstagere i virksomheder med erhvervsmæssige interesser og relationer mellem Norge og Danmark. Samtidig kontakt til det offentlige Norge i Danmark, og norske privatpersoner der er bosat i Danmark.

 

Mange af foreningens medlemmer har udnyttet netværket til at udvikle deres forretning, sparre om fælles relevante problemstillinger og åbne døre både erhvervsmæssigt og personligt.  

 

Derudover bliver du som medlem inviteret til et antal medlemsarrangementer – oftest fire pr. år – alle med relevante faglige indlæg, socialt samvær og rigelige muligheder for at netværke. Samtidig får du adgang til et erhvervsnetværk blandt medlemmerne faciliteret af bestyrelsen – op til 10 møder pr. år – hvor medlemmerne får mulighed for at invitere netværket på besøg til deres virksomheder. Den virksomhed, der er arrangør, stiller med lokaler og beværtning.

 

ERHVERV: NDCC’s virksomhedsmedlemmer kan deltage med indtil 3 personer ved både faglige arrangementer og netværksarrangementer. Alle NDCC’s medlemsvirksomheder, samt videns- og kulturinstitutioner har mulighed for at profilere sig med en uddybende tekst og optræde synligt under "MEDLEMMER – ERHVERV".

 

PRIVAT: Alle private medlemmer får adgang til både faglige arrangementer og til erhvervsnetværket.

Se under arrangementer  hvad du / I kan forvente jer i år. Under tidligere arrangementer kan du / I se hvor vi tidligere har været, samt hvilke faglige arrangementer vi har afholdt.

 

MEDLEMSKONTINGENT – 2017

 

ERHVERV: Medlemskab koster DKK 3.000,- pr. virksomhed / videns- og kulturinstitution – uanset størrelse.  

PRIVAT: Medlemskab koster DKK 500,- pr. person.

BANK:

DNB Bank ASA, Filial Danmark

Arne Jacobsens Alle 15, 2300 København S

Kontonr.: 5290 9020219006

IBAN: DK 03 5290 9020219006

SWIFT: DNBADKKX

 

SPONSORMEDLEMSKAB

Som sponsormedlem kan virksomhedens fordele ud over almindelige medlemsfordele, aftales individuelt.