Bliv medlem

NDCC er en netværksforening for alle med interesse for norsk-danske relationer. Både privatpersoner og virksomheder kan være medlemmer. Bliv medlem og mød andre med interesse for Norge i Danmark, og vær med på vore mange, spændende medlemsarrangementer.

 

 

TILMELD DIG
ERHVERV
  TILMELD DIG
PRIVAT

 

 
Medlemsfordele:

 

Som medlem af NDCC får du:

  • Deltage i flere faglige medlemsarrangementer hvert år, hvor vi inviterer stærke indlægsholdere til at snakke om tidsaktuelle temaer. Medlemsarrangementerne holdes hos vores medlemsbedrifter, og giver deltagerne rige muligheder for at netværke. Læs mere om tidligere og kommende arrangementer her.

  • Deltage i flere kulturelle og sociale arrangementer hvert går, herunder vores sommer- og julearrangementer, som både giver socialt samvær og rigelige muligheder for at netværke.

  • Adgang til et stort netværk bestående af virksomheder og privatpersoner i Danmark, der har en stærk tilknytning til og/eller interesse for Norge.

  • Mulighed for digital netværking med andre der bor i Danmark med interesse for Norge, gennem vore sider på LinkedIn og Facebook.

 

Erhverv:

Virksomheder der er erhvervsmedlem i NDCCs kan deltage på alle vores arrangementer med indtil 3 personer. Erhvervsmedlemmer får samtidig mulighed til at informere om sin virksomhed og dennes norske relation her på NDCCs hjemmesider. Læs mere under Medlemmer – Erhverv.

Privat:

Alle private medlemmer kan deltage i alle vore arrangementer. Det er også mulig at tage gæster med til enkelte arrangementer ved betaling af deltagerafgift.

 

 

MEDLEMSKONTINGENT – 2019/2020:

 

ERHVERV: Medlemskab koster DKK 3.000,- pr. virksomhed / videns- og kulturinstitution – uanset størrelse.  

PRIVAT: Medlemskab koster DKK 500,- pr. person.

 

BANK:

DNB Bank ASA, Filial Danmark

Arne Jacobsens Alle 15, 2300 København S

Kontonr.: 5290 9020219006

IBAN: DK 03 5290 9020219006

SWIFT: DNBADKKX

Medlemskontingent reguleres ved generalforsamlingen.

 

SPONSORMEDLEMSKAB:

Som sponsormedlem kan virksomhedens fordele ud over almindelige medlemsfordele, aftales individuelt.