Kommende arrangementer

Hos NDCC kan du være du være med til både faglige arrangementer med samfundsrelevante foredrag og rene sociale sammenkomster. Med andre ord, mange gode fora hvor du kan dyrke dit norsk-danske netværk. Se en oversigt over kommende arrangementer her:

Skagerrak Business Summit - Hirtshals 22. november 2018

Årets norsk-danske stormøde; Skagerak Business Summit 2018, finder sted i Hirtshals den 22.november.

NDCC er naturligvis med til arrangementet, og det har du også mulighed for – oven i købet på helt særlige betingelser. I stedet for det almindelige deltagergebyr på kr. 1.095,- plus moms, så tilbydes NDCC’s medlemmer – både private medlemmer og repræsentanter for vore virksomhedsmedlemmer – at komme med for kr. 795,- plus moms.

Desuden har I mulighed for at benytte jer af den særlige pris på overnatning som SBS har forhandlet på plads med  Montra Skaga Hotel, nemlig kr. 795,- pr. nat, inklusive morgenmad. For booking af hotel kontakt: sales@skagahotel.dk og oplys at du deltager i Skagerrak Business Summit.

Les mere om programmet i vedhæftede PDF, mens tilmelding sker til kontakt@ndcc.dk, hvor vi vil bede dig om følgende oplysninger;

Titel, Navn, E-mail, Firma/organisation, Telefonnummer, Adresse, Postnummer og By.

Desuden bedes du vælge hvilke af de tre temaer, du gerne vil fokusere på i de tre break-out sessioner, samt om du vil med på middag og om du ønsker match-making (ja eller nej).

Vi ser frem til at se rigtigt mange af jer i Hirtshals den 22.november.

Læs hele programmet her

Førjulkomsammen, 4. december kl 17.00-21.00

Årets jule-begivenhed finder sted i Nyhavn. Vi starter aftenen med en rundvisning i det gamle Nyhavn med gode historier om både tidligere restaurationer
og havnens udvikling fra skummelt og hærget ”red light district” til en af Københavns mest mondæne adresser og vigtigste turistattraktioner, og selve indbegrebet af København som destination for mange, både tilrejsende og lokale.

Omviser er Allan Mylius Thomsen.

Efter omvisningen byder vi på en tre-retters menu inklusive to øl/vin/vand på HYTTEFADET – en af Nyhavns mange beværtninger som oser af god, gammeldags krostemning.

Program:
17.00 : Fremmøde ved ankeret inderst i Nyhavn - Rundvisning
18.30 : Vi indtager Hyttefadet
18.45 : Middag bestående af
* Hvidvinsdampede muslinger i flødesauce med grøntsager og hvidløg
* Oksefilet serveret med frisk grøn salat og dagens kartoffel
* Gateau Marcel chokoladekage med frugt og vaniljeis

Virksomhedsmedlemmer kan deltage med indtil tre personer. Individuelle medlemmer kan deltage for kr. 250,-, og invitere indtil to gæster hver til kr. 400,- per gæst.
Beløbet indbetales til kontonummer 5290-9020219006, mærket med både medlemmets og eventuelle gæsters navn, eller via Mobilepay nummer 67208.

Tilmelding til kontakt@ndcc.dk senest den 23.november.

Nytårskur, 10. januar 2019

Som traditionen er, inviterer den norske ambassdør os til reception i sin residens. 

Tidligere arrangementer

Her er nogle af vore tidligere arrangementer:

Fagligt arrangement: BLOX, 1. november 2018

En af Københavns nyeste seværdigheder og et markant indslag i byens arkitektoniske landskab er BLOX - hele Danmarks verden for arkitektur, design og gode ideer. Det er et af Københavns helt store udviklingsprojekter og en ny destination i byen. Tegnet af den internationalt anerkendte tegnestue OMA. BLOX åbnede i maj 2018 med ambitionen om at blive en magnet for byliv og et nyt kulturelt centrum, der skaber liv og binder by og havn sammen. Bygningen danner rammen om blandt andet Dansk Arkitektur Centers udstillinger og BLOXHUB – et tværfagligt innovationsmiljø for bæredygtig udvikling.


Arrangementet fokuserede på selve huset og på dets største beboer, DAC - Dansk Arkitektur Center, som inden sommer flyttede fra pakhuset i Strandgade til deres nye domicil. Aftenens vært og guide var Peter Bentzon, Chef for projektfinansiering og forretningsudvikling i DAC, og efter en omvisning og en introduktion til DAC’s arbejde og lidt til ganen, kunne vi fordybe os i udstillingen ”Ove Arup and the Philosophy of Total Design”.

 

Se billeder fra arrangmentet på vores Facebookside

Fremtidens arbejdsplads

Arbejdspladsen er under forandring. Hvordan bliver fremtidens arbejdsplads, og hvilke trends og internationale strømninger kan vi forvente kommer til Danmark? Hvad er topledelsernes fremtidige krav til outcome? Hvilke forskellige nye koncepter for co-working kommer til at præge markedet? Hvad kommer udviklingen fra Facility management til Experience management til at betyde for den måde, vi skal tænke fremtidens arbejdsplads og måder at arbejde på?

Oplægsholder
* Kaj Helstrand, direktør for Signal Danmark. 

* Inlæg fra Kaj Helstrand

Hvor: Gorrissen Federspiel, Axel Towers
Hvornår: 19. september 2018

Se billeder fra arrangementet på vores Facebookside

Sommer-kom-sammen 2018

Sommer-arrangmentet 2018 blev holdt på en af hovedstadens nye attraktioner; det kombinerede ski-og-forbrændingsanlæg COPENHILL, som ligger på Margretheholm, midt imellem Prøvestenen og Refshaleøen. COPENHILL vil give københavnerne adgang til 9.000 m2 alpinområde på taget af Amager Ressource Center. Her vil det være muligt at stå på blandt andet ski, snowboard og snowblades året rundt, med undtagelse at få dage hvor vinden er for kraftig, eller vejret for dårligt. COPENHILL er 85 meter højt, og har pister varierende fra 45 graders hældning på den sorte/røde pist på toppen til den grønne pist i slutningen med 14 graders hældning. Vi fik hele historien – både om forbrændingsanlægget og om de rekreative muligheder – inklusiv en omvisning, før vi fik en klassisk dansk buffet – stadig på COPENHILL.

Hvor: COPENHILL
Hvornår: 13. juni 2018

Se billeder fra arrangementet på vores Facebookside

 

Medlemsarrangment i samarbejde med BI Alumni og Salesforce

I samarbejde med BI Alumni og Salesforce havde vi et kig ind i fremtiden – nærmere bestemt om AI – Artificial Intelligence.

Oplægsholdere
Claus Skytte – Author, entrepreneur, lecturer on internetization, sharing economy and the new automation
Christian Fieseler, Professor BI – Norwegian Business School
Henning Treichl, Master Sales Engineer, Salesforce

Hvor: Salesforce Denmark, Strandvejen 125, 2900 Hellerup
Hvornår: 19. april 2018

Se billeder fra arrangementet på vores facebookside. 

Generalforsamling 2018

NDCC viste på årets generalforsamling, at der er bred opbakning om den udvikling som allerede er i gang, og som fortsætter i det kommende år. Efter sammenlægningen af NDCC og NPC for to år siden, er der nu en stærk oplevelse af én forening, hvilket også har medvirket til, at det sidste års arangementer både har været af højere kvalitet og nydt større opbakning fra medlemmerne end nogensinde. Progammet for 2018 er allerede mere eller mindre på plads, hvilket betyder, at bestyrelsen kan fokusere på at videreudvikle foreningens medlemsydelser, sikre tilvækst af nye medlemmer og udforske nye samarbejder og alliancer. Vi ser derfor frem til et år med yderligere vækst, medlemsarrangementer af høj kvalitet og nye partnerskaber, som i sidste ende vil gøre medlemskab af NDCC endnu mere værdifuldt, både for virksomheder og personlige medlemmer.

Oplægsholdere:
* Jesper Brænnum, historiker hos Dansk Erhverv
* Steen Bocian, chefsøkonom hos Dansk Erhverv
* Steinar Valade-Amland, forman NDCC
* Kirsten  Sochflet Jensen, regnskabsfører NDCC

Hvor: Børsbygningen, København
Hvornår: 14. marts 2018

Se billeder fra generalforsamlingen på vores facebookside.

Nytårskur 2018

Norges ambassadør Aud Kolberg inviterede NDCCs medlemmer til den tradiotionsrige nydtårsmodtagelse i residensen.

Hvor: Norges ambassadørs residens, Hellerup
Hvornår: 16. januar 2018

Se billeder fra arrangementet på vores facebook-side.

Jule-kom-sammen

Kultur & tapas. 

* Rundvisning back-stage på Det Kongelige Teater
* Tango y Vinos – og ja, der blev servered tapas og vin - men ikke tango…

Hvornår: Tirsdag den 5. december 2017

Se billeder fra arrangementet på vores facebook-side.

 

Fagligt arrangement: Iværksætteri

Et medlemsarrangement, hvor vi – ud over at blive klogere på den rolle iværksætteri betyder for Danmark og den danske økonomi, på incitamenter og barrierer for iværksætteri – også stiftet bekendtskab med to unge virksomheder med succes, men som også kunne fortælle hvad der ligger bag af udfordringer og hårdt arbejde. 

Oplægsholdere

* Norges nye ambassadør til Danmark, Aud Kolberg
* Fuldmægtig, Helene Iversen, Vækstvilkår/Nye forretningsmodeller, Erhvervsstyrelsen
* Ejer og kreativ direktør, Karina Mundt Holst, DECADENT Copenhagen
* Grundlæggere og ejere, Mark Nilsson & Anders Kjærsgaard, First’8 

Hvor: Innovasjon Norges Københavnskontor
Hvornår: Onsdag 15. november 2017

Se billeder fra arrangementet på vores facebook-side.

Fagligt arrangement: Digitalisering, store og små data

Efterårets første medlemsarrangement gav os et spændende indblik i hvor digitaliseringen bærer hen; hvad den betyder for danske virksomheder og dansk konkurrencekraft, hvilke problemstillinger vi også står overfor – så som persondata, hacking og cyber-kriminalitet og hvordan vi dæmmer op for dem, og et par eksempler på hvordan digitalisering kan være en game-changer, både i forhold til den private og den offentlige sektor. 

Oplægsholdere
* Specialkonsulent Ditte-Lene Sørensen, Data og Digital Vækst, Erhvervsstyrelsen    
* Chief Medical Officer Henrik Rindel Gudbergsen, IBM Danmark 
* Administrerende direktør Jørgen Traun, DNV GL Denmark A/S  
* Ingeniør og digitaliseringsekspert Niels Hørbye Christiansen, DNV GL Denmark A/S 

Hvor: DNV GL
Hvornår: Tirsdag 5. september 2017

 

Sommer-kom-sammen 2017

Årets sommerafslutning blev et socialt arrangement tilsat lidt spændende danmarkshistorie. Tirsdag den 20. juni drog vi en tur til Flakfortet midt i Øresund, hvor der var rundvisning på øen og det gamle fort efterfulgt af middag på Restaurant Flakfortet. 

Hvornår: Tirsdag 20. juni 2017

Fagligt arrangement: Nyheder og mediebilledet - disruption og fake news

Forårets andet medlemsarrangement blev et brag af en diskussion mellem to garvede mediepersoner - tidligere chefredaktør for Berlingske og nu Mandag Morgens chefredaktør, Lisbeth Knudsen og en ligeså erfaren nordmand; Geir Terje Ruud - tidligere digital dhefredaktør på EkstraBladet – nu Oslo Media House.

Hvor: Schæffergården, Jægersborg alle 166, Gentofte.
Hvornår: Tirsdag 9. maj 2017

Generalforsamling 2017

Foreningen afholdt sin generalforsamling mandag 27. februar.  Før selve generalforsamlingen holdt Annemarie Munk Riis fra Københavns Kommune og Marianna Lubanski fra Copenhagen Capacity to særdeles spennende og interessante innlæg om København som erhvervsby og hvad der sker i byen.

Hvor: Københavns Rådhus
Hvornår: 27. februar 2017

Referat fra generalforsamlingen

Inlæg af Annemarie Munk Riis

Inlæg af Marianne Lubanski