arrangementer

Tidligere Arrangementer

NDCC's arrangementer har aktuelle temaer indenfor norsk og dansk erhvervs og kulturliv. Networking er en vigtig del af vores arrangementer. Sommerfest og julefrokost har en mer social profil men altid med en kulturel ramme

Tag en kig på vores tidligere arrangementer: 

afholdt2021generalforsamling

AFHOLDT: GENERALFORSAMLING - 14 APRIL 2021

Årets lovformlige generalforsamling i NDCC  - Norwegian Danish Chamber of Commerce & Culture, blev afholdt virtuelt med deltagelse af 32 medlemmer. Bestyrelsen blev genvalgt og formanden kunne berette om et år med færre netværksaktiviteter, men rigelige temaer i støbeskeen.

Bestyrelsen, har været travlt beskæftiget med forskellige konsoliderende opgaver, som vil tilføre yderligere værdi og relevans til NDCCs virke post Covid19, herunder med solid opbakning fra den Norske Ambassade samt den norske Ambassadør personligt.

Året har været præget af udsættelser og ærgelige aflysninger, men har nydt godt af medlemmernes fortsatte støtte og loyalitet og sågar nydt godt af medlemstilgang i året der er gået.

Generalforsamlingen blev afsluttet med et foredrag af Poul Guldborg, som på humoristisk vis fortalte om de positive ting, som Covid19 trods alt også har bragt med sig og gav en række generelle råd for hvorledes man, med den rette indstilling, kunne undgå Corona-relateret stress. Dagen blev således afsluttet med smil på læben og en positiv tilgang til post-covid19 med fysiske netværksarrangementer.

Afslutningsvis kan bekræftes, at NDCC fortsat byder nye medlemmer hjerteligt velkommen og der henvises i den forbindelse til www.ndcc.dk yderligere medlems- og aktivitetsinfo.

generalforsamling2021

THE ROLE OF AN INVESTOR IN MAKING A DIFFERENCE TO SOCIETY

On October 6, President Inge Jan Henjesand at BI invites Mr. Johan H. Andresen jr. - investor and Chairman of the Board of Ferd- to an exciting online discussion.

Dato:
06. oktober 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Online Webinar

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Afslutningskoncert

Afslutningskoncert med Leif Ove Andsnes og Norske talenter

Dato:
03. oktober 2021 kl. 19:30 - 22:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Eftermiddagskoncert

En eftermiddagskoncert med Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland - senere en koncertperformance med Amalie Stalheim og Kind of Opera

Dato:
03. oktober 2021 kl. 15:00 - 17:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Brunch, Bach & Talk

Brunch, Back & Talk

Dato:
03. oktober 2021 kl. 11:00 - 13:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Koncert

Solokoncert med Leif Ove Andsnes og Late Night Concert med Mathias Eick Quintet

Dato:
02. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Musikalsk møde

En dag i Bent Sørensens tegn og et musikalsk møde med Norges størte klassiske talenter

Dato:
02. oktober 2021 kl. 14:00 - 17:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Åbningsaften

COLLAGE FESTIVAL 2021 er et samarbeid mellom Mogens Dahls Koncerthus og Festspillene i Bergen. Det er en temafestival og årets tema er «Norge i Danmark».

Dato:
01. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

Sommer sammenkomst 2021

Så er vi klar til den årlige NDCC sommersammenkomst på Villa Copenhagen. Vi vil mødes, netværke og nyde traktementet mens vi lader os underholde af de skønne musikalske indslag. En dejlig lejlighed til atter at mødes fysisk efter en lang periode med Coronarestriktioner. Vel mødt...

Dato:
07. september 2021 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen

Festgudtjeneste i anledning af DEN NORSKE NATIONALDAG

Rundt omkring i verdenen fejrer stolte nordmænd deres fædrelands nationaldag på forskellige vis og ved forskellige former for sammenkomster. For 2021, sætter den globale Pandemi naturligvis sine begrænsninger, men nationaldagen SKAL naturligvis fejres uanset hvad på behørig vis og med et positivt syn på fremtiden i og uden for det norske fædreland. Den norske kirke, Sjømannskirken i København, afholder en festgudtjeneste i Vor Frelsers Kirke kl 13:00 - 13:30. Pga Covid19 vil der være krav om tilmelding. www.sjomannskirken.no For yderligere aktiviteter henvises til andre også til kirkens hjemmeside og Facebook. GLÆDELIG 17 MAJ.

Dato:
17. maj 2021 kl. 13:00 - 13:30
Sted:
Vor Frelsers Kirke

LEADERSHIP IN CHALLENGING TIMES

BI Norwegian Business School has the pleasure of inviting you to an interesting and motivational dialogue between Jacob Schram, CEO of Norwegian Shuttle AS and Inge Jan Henjesand, president of BI. The topics of discussion relate to challenges all leaders may cross upon difficult times. The Webinar is FREE and last approx. 45 min for presentation and 15 min for Q&A.

Dato:
23. april 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Free WEBINAR: link below

INDKALDELSE: GENERALFORSAMLING 2021

Indkaldelse til ordinær GENERALFORSAMLING 2021 Som sidste år er vi nødt til at afholde generalforsamlingen digitalt, men med den erfaring vi alle har opbygget i løbet af det seneste år, så springer vi ud i en ”rigtig” digital version. Det betyder, at vi i år vil invitere til ”live” generalforsamling på Teams med efterfølgende – også live – underholdende foredrag. Detaljer følger senere, men her og nu, så vil vi opfordre på det stærkeste til at sætte kryds i kalenderen: ONSDAG, den 14. APRIL KL. 17.00 Udover den formelle generalforsamling, og inden vi overgiver os til at blive underholdt, vil NDCCs bestyrelse også løfte sløret for hvad der er kommet ud af de strategiske overvejelser vi har haft mulighed for at prioritere i løbet af året, og som tegner konturerne af NDCC version 2.0 På vegne af Kim H, Kirsten, Kim F, Jeppe, Dagny, Mathilde, Anne-Liv og Steinar

Dato:
14. april 2021 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Virtuel deltagelse via TEAMS. Link sendt til alle medlemmer

BENELUX BUSINESS CLUB INVITERER: "AIRLINE INDUSTRY, CURRENT DIFFICULTIES FOLLOWING THE CRISIS AND OUTLOOK OF THE TRAVEL INDUSTRY"

Kære NDCC’ere En af vore søsterorganisationer; Benelux Business Club Scandinavia - www.bbcs.dk – inviterer NDCC’s medlemmer med til deres nye event ”Airline industry, current difficulties following the crisis and outlook for the travel industry” med Gijs Van Popta, som er General Manager North Europe for Air France KLM. Webinaret arrangeres i samarbejde med Air France – KLM og Dansk-Fransk Handelsammer https://www.dansk-fransk.dk/ Mens vi venter på, at vi kan mødes igen i egen regi, så er vi glade for at tilbyde vore medlemmer arrangementer som dette. Læs mere og tilmeld jer her: https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

Dato:
24. marts 2021 kl. 09:30 - 10:30
Sted:
https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

AFLYST - Massive change

Kære NDCC’er,

Så kom den udmelding vi har ventet på – og oven i købet tidligere end forventet. Med forlængelse af forsamlingsrestriktionerne frem til den 18. oktober og med de højeste smittetal nogensinde, så ser vi os desværre nødt til at skære igennem og tage den hårde beslutning at aflyse arrangementet den 22. oktober – både for at udvise ansvarlighed og situationsfornemmelse, men også fordi vi ved, at mange af jer er usikre ved at mødes under de rådende omstændigheder.

Til gengæld er vi fuldt ud opsat på, at vi vil gennemføre arrangementet så snart som det kan lade sig gøre i 2021 – og forhåbentligvis vil der til den tid være et akkumuleret behov for at mødes som giver grundlag for, at vi bliver rigtigt mange.

Beklager mange gange, men vi vender stærkt tilbage og håber meget, at du vil deltage når vi i det nye år inviterer til en konference under samme overskrift; Massive Change. Og, med alt det der sker i øjeblikket og ikke mindst i starten af november, så er der vel ingen grund til at tro at antallet temaer vi kan diskutere er blevet mindre til den tid...

Mange tak for din forståelse.

Dato:
22. oktober 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Villa Copenhagen

Sommersammenkomst 2020

At skulle undvære vor traditionelle sommerkomsammen ville næsten ikke være til at bære. Så i takt med at samfundet langsomt ”åbnes” for forskellige former for sociale events, inviterer vi til en sommerevent, som følger de gældende retningslinjer samtidig med, at vi kan samles.

Dato:
25. august 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
GoBoat - Islands Brygge 10

Ledelseskonference 2020 - UDSKUDT

Corona situation gør at vi har set os nødsaget til at udsætte årets ledelseskonference igen. Planen er nu en nordisk konferance i 2021.

Dato:
01. august 2020 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme, Ørestaden

AFLYST - Sommer-kom-sammen 2020 - Klampenborg Galopbane

Grundet corona-situationen, er vi desværre nødsaget til at aflyse den planlagte sommer-kom-sammen på Klampenborg Galopbane. Der bliver arrangeret en sensommer-kom-sammen i august.

Dato:
18. maj 2020 kl. 00:00 - 21:00
Sted:
Klampenborg Galopbane

Digital generalforsamling - Frist for afstemning om bestyrelsens beslutningspunkter

Så er der tid for afstemning, i vores digitale generalforsamling. Nedenunder finder I generalforsamlingens punkter til afstemning. Der er ikke indkommet hverken spørgsmål eller kommentarer til punkterne. Alle medlemmer har også fået punkterne tilsendt pr mail. For at deltage, skal I sende mailen retur, med et ja eller nej ved hvert af punkterne. Sidste frist for at deltage i afstemningen er fredag den 24. april.

Dato:
24. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

Digital generalforsamling - Frist for at stille spørgsmål til dagsordenens punkter

Kære medlem af NDCC Som I sikkert har fuld forståelse for, så var vi nødt til at ændre på formen for årets ordinære generalforsamling, som var indkaldt til den 24. marts. På grund af situationen og usikkerheden om hvornår det igen vil være muligt at samles derude i den virkelige verden, så afholder vi i år vores generalforsamling digitalt efter følgende regler:

Dato:
08. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

AFLYST - Generalforsamling

I lys af de seneste dages udmeldinger fra myndighederne, ser vi ingen vej udenom at aflyse vores arrangement på Villa Copenhagen og den efterfølgende ordinære generalforsamling i DGI-Byen.

Dato:
24. marts 2020 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen og DGI Byen

Nytårskur

Vi holder nytårskur hos den norske ambassadør.

Dato:
20. januar 2020 kl. 17:00 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Bæredygtighed

De fleste har nok hørt om FN’s Sustainable Development Goals – eller Verdensmålene, som de også kaldes. De tordner frem med fuld kraft i disse år, både politisk og i erhvervslivet. Men hvorfor er det nu lige, at de 17 mål er så vigtige – og hvorfor lige 2030...? Og hvordan kan virksomheder rent faktisk mærke, at det gør en forskel for dem at arbejde med målene?

Dato:
13. november 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DFDS

Fødevareinnovation

Der har aldrig været større fokus på fødevareinnovation end i disse dage. Dels fordi konkurrencen er hårdere end nogensinde, men også fordi vores fokus på sundhed, klima og bæredygtighed får os til at ændre vores adfærd og vore præferencer – også i forhold til hvad vi indtager af mad og drikke.

Dato:
17. september 2019 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
NJORD Advokatpartnerselskab

Sommer-kom-sammen 2019 -

Årets sommer-komsammen bæd på et par sjove timer på vandet i bestræbelserne på at få bådene af typen Match Racer DS 37 til at sejle optimalt.

Dato:
18. juni 2019 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Kongelig Dansk Yachtklub

Jagten på det skandinaviske ledelses-DNA

Sammen med Norges Ambassade, BI’s og Stockholm School of Economics’alumner i København, arrangerede vi en halvdags konference om ledelse på skandinavisk

Dato:
04. juni 2019 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme i Ørestaden

For erhvervsmedlemmer: Brexit arrangement

I samarbejde med DNB: miniseminar for erhvervsmedlemmer om Brexit.

Dato:
10. april 2019 kl. 12:00 - 16:30
Sted:
Norges ambasadørs residens

Generalforsamling 2019

Generalforsamlingen fandt sted i UNOPS’ globale hovedkvarter i Nordhavnen. UNOPS’ mission er at hjælpe mennesker i nød ved at gøre det muligt for FN, regeringer og andre partnere at lede projekter, infrastruktur og indkøb på en bæredygtig og effektiv måde.

Dato:
20. marts 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
FN-byen, København

Nytårskur 2019

Ambassadør Aud Kolberg inviterede til den traditionsrige nytårskur.

Dato:
10. januar 2019 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Førjulkomsammen 2018

Årets jule-begivenhed fandt sted i Nyhavn. Vi startede aftenen med en rundvisning i det gamle Nyhavn med gode historier om både tidligere restaurationer og havnens udvikling fra skummelt og hærget ”red light district” til en af Københavns mest mondæne adresser og vigtigste turistattraktioner, og selve indbegrebet af København som destination for mange, både tilrejsende og lokale.

Dato:
04. december 2018 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Nyhavn

BLOX

En af Københavns nyeste seværdigheder og et markant indslag i byens arkitektoniske landskab er BLOX - hele Danmarks verden for arkitektur, design og gode ideer. Det er et af Københavns helt store udviklingsprojekter og en ny destination i byen.

Dato:
01. november 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
BLOX

Fremtidens arbejdsplads

Arbejdspladsen er under forandring. Hvordan bliver fremtidens arbejdsplads, og hvilke trends og internationale strømninger kan vi forvente kommer til Danmark?

Dato:
19. september 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Gorrissen Federspiel, Axel Towers

Sommer-kom-sammen 2018

Sommer-arrangmentet 2018 blev holdt på en af hovedstadens nye attraktioner; det kombinerede ski-og-forbrændingsanlæg COPENHILL, som ligger på Margretheholm, midt imellem Prøvestenen og Refshaleøen.

Dato:
13. juni 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
COPENHILL

AI - Artificial Intelligence

I samarbejde med BI Alumni og Salesforce havde vi et kig ind i fremtiden – nærmere bestemt om AI – Artificial Intelligence.

Dato:
19. april 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Salesforce Denmark

Generalforsamling 2018

NDCC viste på årets generalforsamling, at der er bred opbakning om den udvikling som allerede er i gang, og som fortsætter i det kommende år. Efter sammenlægningen af NDCC og NPC for to år siden, er der nu en stærk oplevelse af én forening, hvilket også har medvirket til, at det sidste års arangementer både har været af højere kvalitet og nydt større opbakning fra medlemmerne end nogensinde.

Dato:
14. marts 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Børsbygningen, København

Nytårskur 2018

Norges ambassadør Aud Kolberg inviterede NDCCs medlemmer til den tradiotionsrige nydtårsmodtagelse i residensen.

Dato:
16. januar 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

Førjulkomsamen 2017

Kultur & tapas

Dato:
05. december 2017 kl. 16:45 - 21:00
Sted:
Kgl Teater og Tango Y Vinos

Iværksætteri

Et medlemsarrangement, hvor vi – ud over at blive klogere på den rolle iværksætteri betyder for Danmark og den danske økonomi, på incitamenter og barrierer for iværksætteri – også stiftet bekendtskab med to unge virksomheder med succes, men som også kunne fortælle hvad der ligger bag af udfordringer og hårdt arbejde.

Dato:
15. november 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Innovasjon Norge

Digitalisering: store og små data

Efterårets første medlemsarrangement gav os et spændende indblik i hvor digitaliseringen bærer hen.

Dato:
05. september 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DNV GL

Sommer-kom-sammen 2017

Årets sommerafslutning blev et socialt arrangement tilsat lidt spændende danmarkshistorie.

Dato:
20. juni 2017 kl. 16:00 - 21:15
Sted:
Udflugt til Flakfortet

Nyheder og mediebilledet - disruption og fake news

Forårets andet medlemsarrangement blev et brag af en diskussion mellem to garvede mediepersoner

Dato:
09. maj 2017 kl. 18:00 - 20:30
Sted:
Schæffergaarden

Netværksmøde 2017 #4

Dato:
02. maj 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Netværksmøde 2017 #3

Dato:
04. april 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Generalforsamling 2017

Foreningen afholdt sin generalforsamling mandag 27. februar.

Dato:
27. marts 2017 kl. 16:30 - 19:30
Sted:
Københavns Rådhus

Netværksmøde #2 2017

Dato:
14. marts 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Accura Advokatpartnerselskab

Netværksmøde #1 2017

Dato:
21. februar 2017 kl. 08:00 - 09:30
Sted:
Lundgrens

Nytårskur 2017

Vi starter året hjemme hos Ambassadør Ingvard Havnen.

Dato:
01. februar 2017 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

NDCC – Julehygge

Julearrangement hos Den Frie Udstillingsbygning, hvor vi igen vil afslutte året sammen med en gløgg i hånden.

Dato:
06. december 2016 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Den Frie Udstillingsbygning

Netværksmøde #5 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
22. november 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Verden set fra FN

Verden – og vores lille hjørne af den – set fra FN / Mogens Lykketoft.

Dato:
08. november 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ambassadørens residens

Netværksmøde #4 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
11. oktober 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
SIGNAL arkitekter

Energi og teknologier

På NDCCs første efterårs arrangement får vi besøg af nogle af verdens ypperste eksperter indenfor energi og teknologier.

Dato:
27. september 2016 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Accura Advokatpartnerselskab

Netværksmøde #3 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
23. august 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Den Norske Ambassade

Sommer-kom-sammen 2016

NDCC Sommerfest – Et arrangement over i den mere underholdende genre med god mad og god drikke.

Dato:
21. juni 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ravelinen

Netværksmøde #2 2016

Netværksmøde #2 – med 20 deltagere, både gengangere og nye medlemmer.

Dato:
15. juni 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
MT HØJGAARD

Netværksmøde #1 2016

Netværksmøde 1# – i den nye foreningens historie gik i luften. Der var 15 deltager, med en god blanding af erhverv og private medlemmer.

Dato:
10. maj 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Lundgrens

Møde med Åge Hareide

Medlemsarrangement med landsholdstræner Åge Hareide og Deloitte's COO Jesper Jørgensen.

Dato:
20. april 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Deloitte

afholdt2021generalforsamling

THE ROLE OF AN INVESTOR IN MAKING A DIFFERENCE TO SOCIETY

On October 6, President Inge Jan Henjesand at BI invites Mr. Johan H. Andresen jr. - investor and Chairman of the Board of Ferd- to an exciting online discussion.

Dato:
06. oktober 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Online Webinar

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Afslutningskoncert

Afslutningskoncert med Leif Ove Andsnes og Norske talenter

Dato:
03. oktober 2021 kl. 19:30 - 22:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Eftermiddagskoncert

En eftermiddagskoncert med Andreas Brantelid og Christian Ihle Hadland - senere en koncertperformance med Amalie Stalheim og Kind of Opera

Dato:
03. oktober 2021 kl. 15:00 - 17:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Brunch, Bach & Talk

Brunch, Back & Talk

Dato:
03. oktober 2021 kl. 11:00 - 13:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Koncert

Solokoncert med Leif Ove Andsnes og Late Night Concert med Mathias Eick Quintet

Dato:
02. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Musikalsk møde

En dag i Bent Sørensens tegn og et musikalsk møde med Norges størte klassiske talenter

Dato:
02. oktober 2021 kl. 14:00 - 17:00
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

COLLAGE FESTIVAL 2021 - Åbningsaften

COLLAGE FESTIVAL 2021 er et samarbeid mellom Mogens Dahls Koncerthus og Festspillene i Bergen. Det er en temafestival og årets tema er «Norge i Danmark».

Dato:
01. oktober 2021 kl. 19:30 - 21:30
Sted:
Mogens Dahls Koncerthus, Islands Brygge, København

Sommer sammenkomst 2021

Så er vi klar til den årlige NDCC sommersammenkomst på Villa Copenhagen. Vi vil mødes, netværke og nyde traktementet mens vi lader os underholde af de skønne musikalske indslag. En dejlig lejlighed til atter at mødes fysisk efter en lang periode med Coronarestriktioner. Vel mødt...

Dato:
07. september 2021 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen

Festgudtjeneste i anledning af DEN NORSKE NATIONALDAG

Rundt omkring i verdenen fejrer stolte nordmænd deres fædrelands nationaldag på forskellige vis og ved forskellige former for sammenkomster. For 2021, sætter den globale Pandemi naturligvis sine begrænsninger, men nationaldagen SKAL naturligvis fejres uanset hvad på behørig vis og med et positivt syn på fremtiden i og uden for det norske fædreland. Den norske kirke, Sjømannskirken i København, afholder en festgudtjeneste i Vor Frelsers Kirke kl 13:00 - 13:30. Pga Covid19 vil der være krav om tilmelding. www.sjomannskirken.no For yderligere aktiviteter henvises til andre også til kirkens hjemmeside og Facebook. GLÆDELIG 17 MAJ.

Dato:
17. maj 2021 kl. 13:00 - 13:30
Sted:
Vor Frelsers Kirke

LEADERSHIP IN CHALLENGING TIMES

BI Norwegian Business School has the pleasure of inviting you to an interesting and motivational dialogue between Jacob Schram, CEO of Norwegian Shuttle AS and Inge Jan Henjesand, president of BI. The topics of discussion relate to challenges all leaders may cross upon difficult times. The Webinar is FREE and last approx. 45 min for presentation and 15 min for Q&A.

Dato:
23. april 2021 kl. 09:00 - 10:00
Sted:
Free WEBINAR: link below

INDKALDELSE: GENERALFORSAMLING 2021

Indkaldelse til ordinær GENERALFORSAMLING 2021 Som sidste år er vi nødt til at afholde generalforsamlingen digitalt, men med den erfaring vi alle har opbygget i løbet af det seneste år, så springer vi ud i en ”rigtig” digital version. Det betyder, at vi i år vil invitere til ”live” generalforsamling på Teams med efterfølgende – også live – underholdende foredrag. Detaljer følger senere, men her og nu, så vil vi opfordre på det stærkeste til at sætte kryds i kalenderen: ONSDAG, den 14. APRIL KL. 17.00 Udover den formelle generalforsamling, og inden vi overgiver os til at blive underholdt, vil NDCCs bestyrelse også løfte sløret for hvad der er kommet ud af de strategiske overvejelser vi har haft mulighed for at prioritere i løbet af året, og som tegner konturerne af NDCC version 2.0 På vegne af Kim H, Kirsten, Kim F, Jeppe, Dagny, Mathilde, Anne-Liv og Steinar

Dato:
14. april 2021 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Virtuel deltagelse via TEAMS. Link sendt til alle medlemmer

BENELUX BUSINESS CLUB INVITERER: "AIRLINE INDUSTRY, CURRENT DIFFICULTIES FOLLOWING THE CRISIS AND OUTLOOK OF THE TRAVEL INDUSTRY"

Kære NDCC’ere En af vore søsterorganisationer; Benelux Business Club Scandinavia - www.bbcs.dk – inviterer NDCC’s medlemmer med til deres nye event ”Airline industry, current difficulties following the crisis and outlook for the travel industry” med Gijs Van Popta, som er General Manager North Europe for Air France KLM. Webinaret arrangeres i samarbejde med Air France – KLM og Dansk-Fransk Handelsammer https://www.dansk-fransk.dk/ Mens vi venter på, at vi kan mødes igen i egen regi, så er vi glade for at tilbyde vore medlemmer arrangementer som dette. Læs mere og tilmeld jer her: https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

Dato:
24. marts 2021 kl. 09:30 - 10:30
Sted:
https://bbcs.dk/event/bbcs-klm-air-france/

AFLYST - Massive change

Kære NDCC’er,

Så kom den udmelding vi har ventet på – og oven i købet tidligere end forventet. Med forlængelse af forsamlingsrestriktionerne frem til den 18. oktober og med de højeste smittetal nogensinde, så ser vi os desværre nødt til at skære igennem og tage den hårde beslutning at aflyse arrangementet den 22. oktober – både for at udvise ansvarlighed og situationsfornemmelse, men også fordi vi ved, at mange af jer er usikre ved at mødes under de rådende omstændigheder.

Til gengæld er vi fuldt ud opsat på, at vi vil gennemføre arrangementet så snart som det kan lade sig gøre i 2021 – og forhåbentligvis vil der til den tid være et akkumuleret behov for at mødes som giver grundlag for, at vi bliver rigtigt mange.

Beklager mange gange, men vi vender stærkt tilbage og håber meget, at du vil deltage når vi i det nye år inviterer til en konference under samme overskrift; Massive Change. Og, med alt det der sker i øjeblikket og ikke mindst i starten af november, så er der vel ingen grund til at tro at antallet temaer vi kan diskutere er blevet mindre til den tid...

Mange tak for din forståelse.

Dato:
22. oktober 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Villa Copenhagen

Sommersammenkomst 2020

At skulle undvære vor traditionelle sommerkomsammen ville næsten ikke være til at bære. Så i takt med at samfundet langsomt ”åbnes” for forskellige former for sociale events, inviterer vi til en sommerevent, som følger de gældende retningslinjer samtidig med, at vi kan samles.

Dato:
25. august 2020 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
GoBoat - Islands Brygge 10

Ledelseskonference 2020 - UDSKUDT

Corona situation gør at vi har set os nødsaget til at udsætte årets ledelseskonference igen. Planen er nu en nordisk konferance i 2021.

Dato:
01. august 2020 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme, Ørestaden

AFLYST - Sommer-kom-sammen 2020 - Klampenborg Galopbane

Grundet corona-situationen, er vi desværre nødsaget til at aflyse den planlagte sommer-kom-sammen på Klampenborg Galopbane. Der bliver arrangeret en sensommer-kom-sammen i august.

Dato:
18. maj 2020 kl. 00:00 - 21:00
Sted:
Klampenborg Galopbane

Digital generalforsamling - Frist for afstemning om bestyrelsens beslutningspunkter

Så er der tid for afstemning, i vores digitale generalforsamling. Nedenunder finder I generalforsamlingens punkter til afstemning. Der er ikke indkommet hverken spørgsmål eller kommentarer til punkterne. Alle medlemmer har også fået punkterne tilsendt pr mail. For at deltage, skal I sende mailen retur, med et ja eller nej ved hvert af punkterne. Sidste frist for at deltage i afstemningen er fredag den 24. april.

Dato:
24. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

Digital generalforsamling - Frist for at stille spørgsmål til dagsordenens punkter

Kære medlem af NDCC Som I sikkert har fuld forståelse for, så var vi nødt til at ændre på formen for årets ordinære generalforsamling, som var indkaldt til den 24. marts. På grund af situationen og usikkerheden om hvornår det igen vil være muligt at samles derude i den virkelige verden, så afholder vi i år vores generalforsamling digitalt efter følgende regler:

Dato:
08. april 2020 kl. 08:00 - 21:00
Sted:
Hjemmefra

AFLYST - Generalforsamling

I lys af de seneste dages udmeldinger fra myndighederne, ser vi ingen vej udenom at aflyse vores arrangement på Villa Copenhagen og den efterfølgende ordinære generalforsamling i DGI-Byen.

Dato:
24. marts 2020 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Villa Copenhagen og DGI Byen

Nytårskur

Vi holder nytårskur hos den norske ambassadør.

Dato:
20. januar 2020 kl. 17:00 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Bæredygtighed

De fleste har nok hørt om FN’s Sustainable Development Goals – eller Verdensmålene, som de også kaldes. De tordner frem med fuld kraft i disse år, både politisk og i erhvervslivet. Men hvorfor er det nu lige, at de 17 mål er så vigtige – og hvorfor lige 2030...? Og hvordan kan virksomheder rent faktisk mærke, at det gør en forskel for dem at arbejde med målene?

Dato:
13. november 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DFDS

Fødevareinnovation

Der har aldrig været større fokus på fødevareinnovation end i disse dage. Dels fordi konkurrencen er hårdere end nogensinde, men også fordi vores fokus på sundhed, klima og bæredygtighed får os til at ændre vores adfærd og vore præferencer – også i forhold til hvad vi indtager af mad og drikke.

Dato:
17. september 2019 kl. 17:00 - 20:30
Sted:
NJORD Advokatpartnerselskab

Sommer-kom-sammen 2019 -

Årets sommer-komsammen bæd på et par sjove timer på vandet i bestræbelserne på at få bådene af typen Match Racer DS 37 til at sejle optimalt.

Dato:
18. juni 2019 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Kongelig Dansk Yachtklub

Jagten på det skandinaviske ledelses-DNA

Sammen med Norges Ambassade, BI’s og Stockholm School of Economics’alumner i København, arrangerede vi en halvdags konference om ledelse på skandinavisk

Dato:
04. juni 2019 kl. 13:00 - 17:30
Sted:
KLP Ejendomme i Ørestaden

For erhvervsmedlemmer: Brexit arrangement

I samarbejde med DNB: miniseminar for erhvervsmedlemmer om Brexit.

Dato:
10. april 2019 kl. 12:00 - 16:30
Sted:
Norges ambasadørs residens

Generalforsamling 2019

Generalforsamlingen fandt sted i UNOPS’ globale hovedkvarter i Nordhavnen. UNOPS’ mission er at hjælpe mennesker i nød ved at gøre det muligt for FN, regeringer og andre partnere at lede projekter, infrastruktur og indkøb på en bæredygtig og effektiv måde.

Dato:
20. marts 2019 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
FN-byen, København

Nytårskur 2019

Ambassadør Aud Kolberg inviterede til den traditionsrige nytårskur.

Dato:
10. januar 2019 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Den norske ambassadørs residens

Førjulkomsammen 2018

Årets jule-begivenhed fandt sted i Nyhavn. Vi startede aftenen med en rundvisning i det gamle Nyhavn med gode historier om både tidligere restaurationer og havnens udvikling fra skummelt og hærget ”red light district” til en af Københavns mest mondæne adresser og vigtigste turistattraktioner, og selve indbegrebet af København som destination for mange, både tilrejsende og lokale.

Dato:
04. december 2018 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Nyhavn

BLOX

En af Københavns nyeste seværdigheder og et markant indslag i byens arkitektoniske landskab er BLOX - hele Danmarks verden for arkitektur, design og gode ideer. Det er et af Københavns helt store udviklingsprojekter og en ny destination i byen.

Dato:
01. november 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
BLOX

Fremtidens arbejdsplads

Arbejdspladsen er under forandring. Hvordan bliver fremtidens arbejdsplads, og hvilke trends og internationale strømninger kan vi forvente kommer til Danmark?

Dato:
19. september 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Gorrissen Federspiel, Axel Towers

Sommer-kom-sammen 2018

Sommer-arrangmentet 2018 blev holdt på en af hovedstadens nye attraktioner; det kombinerede ski-og-forbrændingsanlæg COPENHILL, som ligger på Margretheholm, midt imellem Prøvestenen og Refshaleøen.

Dato:
13. juni 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
COPENHILL

AI - Artificial Intelligence

I samarbejde med BI Alumni og Salesforce havde vi et kig ind i fremtiden – nærmere bestemt om AI – Artificial Intelligence.

Dato:
19. april 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Salesforce Denmark

Generalforsamling 2018

NDCC viste på årets generalforsamling, at der er bred opbakning om den udvikling som allerede er i gang, og som fortsætter i det kommende år. Efter sammenlægningen af NDCC og NPC for to år siden, er der nu en stærk oplevelse af én forening, hvilket også har medvirket til, at det sidste års arangementer både har været af højere kvalitet og nydt større opbakning fra medlemmerne end nogensinde.

Dato:
14. marts 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Børsbygningen, København

Nytårskur 2018

Norges ambassadør Aud Kolberg inviterede NDCCs medlemmer til den tradiotionsrige nydtårsmodtagelse i residensen.

Dato:
16. januar 2018 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

Førjulkomsamen 2017

Kultur & tapas

Dato:
05. december 2017 kl. 16:45 - 21:00
Sted:
Kgl Teater og Tango Y Vinos

Iværksætteri

Et medlemsarrangement, hvor vi – ud over at blive klogere på den rolle iværksætteri betyder for Danmark og den danske økonomi, på incitamenter og barrierer for iværksætteri – også stiftet bekendtskab med to unge virksomheder med succes, men som også kunne fortælle hvad der ligger bag af udfordringer og hårdt arbejde.

Dato:
15. november 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
Innovasjon Norge

Digitalisering: store og små data

Efterårets første medlemsarrangement gav os et spændende indblik i hvor digitaliseringen bærer hen.

Dato:
05. september 2017 kl. 17:00 - 20:00
Sted:
DNV GL

Sommer-kom-sammen 2017

Årets sommerafslutning blev et socialt arrangement tilsat lidt spændende danmarkshistorie.

Dato:
20. juni 2017 kl. 16:00 - 21:15
Sted:
Udflugt til Flakfortet

Nyheder og mediebilledet - disruption og fake news

Forårets andet medlemsarrangement blev et brag af en diskussion mellem to garvede mediepersoner

Dato:
09. maj 2017 kl. 18:00 - 20:30
Sted:
Schæffergaarden

Netværksmøde 2017 #4

Dato:
02. maj 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Netværksmøde 2017 #3

Dato:
04. april 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Generalforsamling 2017

Foreningen afholdt sin generalforsamling mandag 27. februar.

Dato:
27. marts 2017 kl. 16:30 - 19:30
Sted:
Københavns Rådhus

Netværksmøde #2 2017

Dato:
14. marts 2017 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Accura Advokatpartnerselskab

Netværksmøde #1 2017

Dato:
21. februar 2017 kl. 08:00 - 09:30
Sted:
Lundgrens

Nytårskur 2017

Vi starter året hjemme hos Ambassadør Ingvard Havnen.

Dato:
01. februar 2017 kl. 17:30 - 19:00
Sted:
Norges ambassadørs residens

NDCC – Julehygge

Julearrangement hos Den Frie Udstillingsbygning, hvor vi igen vil afslutte året sammen med en gløgg i hånden.

Dato:
06. december 2016 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Den Frie Udstillingsbygning

Netværksmøde #5 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
22. november 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
-

Verden set fra FN

Verden – og vores lille hjørne af den – set fra FN / Mogens Lykketoft.

Dato:
08. november 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ambassadørens residens

Netværksmøde #4 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
11. oktober 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
SIGNAL arkitekter

Energi og teknologier

På NDCCs første efterårs arrangement får vi besøg af nogle af verdens ypperste eksperter indenfor energi og teknologier.

Dato:
27. september 2016 kl. 17:00 - 21:00
Sted:
Accura Advokatpartnerselskab

Netværksmøde #3 2016

NDCC netværksmøde.

Dato:
23. august 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Den Norske Ambassade

Sommer-kom-sammen 2016

NDCC Sommerfest – Et arrangement over i den mere underholdende genre med god mad og god drikke.

Dato:
21. juni 2016 kl. 18:00 - 21:00
Sted:
Ravelinen

Netværksmøde #2 2016

Netværksmøde #2 – med 20 deltagere, både gengangere og nye medlemmer.

Dato:
15. juni 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
MT HØJGAARD

Netværksmøde #1 2016

Netværksmøde 1# – i den nye foreningens historie gik i luften. Der var 15 deltager, med en god blanding af erhverv og private medlemmer.

Dato:
10. maj 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Lundgrens

Møde med Åge Hareide

Medlemsarrangement med landsholdstræner Åge Hareide og Deloitte's COO Jesper Jørgensen.

Dato:
20. april 2016 kl. 08:00 - 09:45
Sted:
Deloitte


Bliv
medlem