richtext0

Fra bestyrelsen

NDCCs bestyrelse arbejder på frivillig basis for at arrangere aktiviteter for medlemmerne, og at sikre en forsvarlig drift af foreningen. 

Her finder du meddelelser fra bestyrelsen.

sommerhilsen2020

Sommerhilsen 2020

Kære NDCC’er

Den danske sommer viser sig i øjeblikket fra sin bedste side, og vi håber virkelig at det fortsætter, eftersom flere end nogensinde kommer til at tilbringe den her hjemme. Men, uanset hvor den skal nydes, så er den vel fortjent efter et forår som for de fleste af os har været en prøvelse. Et forår, hvor vi heller ikke har haft de samme muligheder som vi plejer til at mødes fysisk og til at pleje vores netværk. Som alle andre foreninger, har vi også i NDCC været nødt til at aflyse både den fysiske generalforsamling, den planlagte ledelseskonference med fokus på innovation og den planlagte sommerfest – hvilket vi naturligvis er kede af. Men fortvivl ikke.... Sommerfesten afholdes – bare i den anden ende (se her), og efteråret vil i øvrigt byde på flere spændende arrangementer.

Der arbejdes i øjeblikket på et arrangement som vil kaste lys over hvad de store forandringer vi i øjeblikket oplever; fra klimaforandringer of virusudbrud til politiske vinde ude i verden, betyder for hver enkelt af os, for vore virksomheder og for samfundet rundt os. Derudover arbejdes der med et portrætarrangement som vi regner med vil trække fulde huse – og så skal vi naturligvis mødes inden det går hen og bliver jul, og som altid til et program i den lettere ende efterfulgt af noget godt til ganen. Og – endelig vil der blive rigeligt med tid til at dyrke netværket.

Som I sikkert har bemærket allerede, så sendte vi for en måneds tid siden ud årets opkrævning på kontingent, men på et lavere beløb end vi plejer – netop fordi vi ikke har haft mulighed for at levere det vi så gerne ville i første halvår. Vi håber, at I kvitterer med at betale kontingentet og med at bakke op om aktiviteterne i andet halvår. Vi glæder os i hvert fald til at se jer – første gang den 25. august, hvor vi indtager Københavns kanaler...

Så genstår det bare at ønske dig og dine en forrygende sommer! 

 

Med venlig hilsen NDCC’s bestyrelse

 

hilsenfrabestyrelsengeneralforsamling2020

Hilsen fra betyrelsesformanden, efter generalforsamlingen 2020

Kære medlem,

NDCC har også været stærkt berørt af COVID19, hvilket betyder, at vi indtil videre i år ikke har kunnet levere den aktivitet, vi havde planlagt og som du forhåbentligvis havde set frem til.

Årets generalforsamling blev afholdt digitalt. Fra bestyrelsens side vil vi gerne sige 1000 tak for, at så mange af jer tog jer tid til at deltage; 31 stemmeberettigede medlemmer deltog. I samme ombæring kan vi nævne, at alle de fremlagte forslag, den fremlagte årsberetning og regnskabet for 2019 blev godkendt enstemmigt. Ligeledes blev Dagny Nome, som det seneste år har været suppleant til bestyrelsen indvalgt som bestyrelsesmedlem efter Siri Zachariassen, mens Mathilde Byskov blev indvalgt som ny suppleant.

Bestyrelsen glæder sig usigeligt meget til, at vi atter kan samles. I takt med, at samfundet langsomt ”åbnes” for forskellige former for sociale events.

Vi håber, at I alle er kommet eller kommer ud af krisen med skindet på næsen – og måske endog styrket – og, ikke mindst, at vi får glæden af at se og tale med så mange af jer som muligt på den anden side af sommeren. Indtil da vil vi blot ønske jer alt godt!

Med varme hilsener på vegne af hele NDCC’s bestyrelse

Steinar Valade-Amland
Formand

Fra et meget corona-tilpasset møde for den nye bestyrelse efter generalforsamlingen: Jeppe Brogaard Clausen, Mathilde Byskov, Kim Frost Fuglsang, Kim Heiberg (på videolink), Kari Anne Riise (på videolink), Anne-Liv Eriksen, Kirsten Stochflet Jensen og Dagny Nome. Formand Steinar Valade-Amland er fotograf, og derfor ikke med på billedet. 

velkomst

Hilsen fra web-ansvarlig ved publisering af ny hjemmeside, februar 2020

Velkommen til vores nye hjemmeside!

Vi har glædet os, til at vise den til jer! Vi har nu et freshere design, bedre mulighed for at skrive om alle vores gode arrangementer, og vi kan præsentere vores virksomhedsmedlemmer med logoer.

Jeg ser frem til at arbejde med den nye side, og håber I nemt finder den information I har brug for. Del den gerne med jeres netværk!

Venlig hilsen

Kari Anne
Web-ansvarlig

Bliv
medlem